inTurda.ro

VIDEO: Dorin Lojigan și Ramona Moldovan anunță 4 zile de spectacol la Câmpia Turzii

VIDEO: Dorin Lojigan și Ramona Moldovan anunță 4 zile de spectacol la Câmpia Turzii

VIDEO: Dorin Lojigan și Ramona Moldovan anunță 4 zile de spectacol la Câmpia Turzii
mai 31
17:48 2017

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, alături de Directoarea Târgului ”Produs de Cluj”, Romona Moldovan, au anunțat astăzi programul evenimenului inedit de la Câmpia Turzii și promit un spectacol pe cinste în aceaste 4 zile de sărbătoare.

Evenimentul începe joi, 1 iunie, când se va marca Ziua Internaţională a Copilului, prin organizarea „Festivalului Extraordinar al Copilăriei”, manifestare cuprinsă în cea de-a IV-a ediţie a Târgului Produs de Cluj, care va avea loc în perioada 1-4 iunie 2017 la Câmpia Turzii.

Începând cu ora 11.00, activităţile pline de culoare şi zâmbete, gândite special pentru cei mici, dar şi surprize dulci, se vor desfăşura în Parcul Municipal (BERC) din localitate pe întreaga perioadă a zilei.

Sub atenta îndrumare a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici Câmpia Turzii, cu sprijinul celor din Asociaţia Slow Food Turda, administraţia locală amenajează zone de distracţie, one creative, unde copiii au ocazia să creeze primele lor opere de artă, să ia lecţii de artă culinară, dar şi să sculpteze în fructe şi legume. Pe perioada evenimentului, Asociaţia Produs de Cluj a pregătit un spectacol de magie susţinut de domnul Florin Suciu Buh, dar şi o zonă de face-painting. Cel mai aşteptat moment al zilei va fi spectacolul interactiv cu baloane de săpun în aer liber „BUBBLELANDIA Târgul Produs de Cluj va fi dotat şi cu un parc de distracţii din Transilvania, unde atât cei mici, cât şi cei mari se pot bucura de senzaţii tari.

Atmosfera pe toată durata Târgului Produs de Cluj va fi întreţinută de spectacolele artistice susţinute în fiecare zi de ansambluri folclorice consacrate, de tinere talente din Câmpia Turzii şi de cei mai îndrăgiţi solişti clujeni de muzică populară.

 

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
În această perioadă se execută tratamente fitosanitare prin stropire cu elicopterul asupra culturilor agricole

Sc Dachim SRL cu sediul în Turda, str.Gh.Lazar Nr.11, jud.Cluj, va executa în perioada 31.05.2017-01.06.2017, tratamente fitosanitare prin stropire cu...

Închide