inTurda.ro

Weekendul copiilor la Zaracatan! Intrarea gratuită la show-ul de echitație marca Salina Equines!

 Breaking News

Weekendul copiilor la Zaracatan! Intrarea gratuită la show-ul de echitație marca Salina Equines!

Weekendul copiilor la Zaracatan! Intrarea gratuită la show-ul de echitație marca Salina Equines!
mai 31
14:41 2017

Centrul de Echitație Salina Equines face o surpriză specială tuturor copiilor cu ocazia mini-vacanței de 1 iunie! Astfel, toți copiii sub 14 ani, pot intra gratuit la show-ul de echitație ZARACATAN! Promoția este valabilă pentru spectacolele din zilele de JOI, 1 iunie, VINERI, 2 iunie și SÂMBĂTĂ 3 iunie.

Spectacolul Zaracatan este creația a trei foști artiști ai celor mai mari spectacole de echitație din lume – Cavalia Odysseo, care au colaborat la crearea unui show în care expun interacțiunea dintre oameni și cai, care trăiesc și respiră împreună, ca și la începutul anilor 1900.

Show-ul de echitație Zaracatan va trezi în tine noi emoții. Aventura spectacolului va schimba felul în care privești caii! Vino să vezi cu ochii tăi ce este posibil atunci când toate porțile se deschid la ZARACATAN!” 

Spectacolul are loc în interior, așadar desfășurarea acestuia nu depinde de condițiile meteo!

Toți copiii sunt așteptați la grajdurile Salina Equines din Turda, Aleea Durgăului, nr. 6 (lângă Salina Turda) unde, pe lângă show-ul în sine, organizatorii au pregătit un snack bar și un stand cu suveniruri și obiecte personalizate.

Copiii trebuie însoțiți de cel puțin o persoană adultă. Prețul unui bilet simplu este 50 lei, iar prețul unui bilet VIP 100 lei. Biletul VIP permite accesul la loja superioară, unde în prețul biletului puteți servi gustări reci și degusta vinurile ISSA. Biletul VIP include și opțiunea de a vizita grajdurile cu cai după terminarea show-ului.

Biletele pot fi achiziționate înaintea show-ului, iar dacă vă rezervați din timp biletul, accesând LINK-UL DISPONIBIL AICI (CLICK AICI), primiți o reducere de 10% din prețul biletului.

VIDEO: prima ediție a show-ului Zaracatan!

FOTO: prima ediție a show-ului Zaracatan!

1 iunie inturda AFIS

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan, mesaj adresat cadrelor militare in rezerva si in retragere – 31 mai Ziua Rezervistului Militar

COMUNICAT DE PRESĂ 31 Mai – Ziua Rezervistului Militar, este sărbătoarea celor care astăzi sunt cadre militare în rezervă şi...

Închide