inTurda.ro

Caravana „Eu sunt 12” vine în Turda în 14 iunie!

Caravana „Eu sunt 12” vine în Turda în 14 iunie!

Caravana „Eu sunt 12” vine în Turda în 14 iunie!
iunie 05
15:38 2017

Caravana EU sunt 12 vine în centrul municipiului Turda în data de 14 iunie, începând cu ora 12:00! Pregătește-te pentru cea mai tare senzație de răcorire în Turda! Fii pe fază, venim în orașul tău să trăiești o experiență unică: ICE BAR, multă bere, water fussball în apă, video mapping, virtual reality, răcorire la toate nivelurile!

Te așteptăm în “Caravana Eu sunt 12”, vino cu prietenii! Răcorim România! Prietenii știu de ce.

Cei prezenți vor putea să experimenteze realitatea virtuală și augmentată dar pot vedea și un show multimedia de lumini și lasere în camionul frigo, amenajat cu un bar din gheață. Mai mult, pasionații de jocuri video și console au ocazia să le probeze.

Oranizatorii au pregătit și jocuri pe suporturi gonflabile – fotbal, tras la poartă, dar și alte jocuri și concursuri, sesiuni foto și multe altele.

Atmosfera este întregită și de o terasă unde publicul poate consuma răcoritoare, bere și preparate după rețete speciale care se vor regăsi la barul camion și la food car. Postul de radio Europa FM va transmite ce se întâmplă dintr-un studio montat în Turda.

Echipa „Eu sunt 12” a mai fost la Turda în octombrie 2015, atunci când au surprins turiștii care se aflau în „Cel mai frumos loc subteran din lume!”, Salina Turda. Bogdan Stelea, fostul portar al echipei nationale de fotbal, s-a fotografiat cu turistii prezenti in Salina si a impartit cateva mingi de fotbal celor prezenti provocandu-i sa strige cat de tare: „HAI ROMANIA!!!”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Eveniment național organizat exclusiv de elevi din zona Turda!

Elevii din asociația The Da Vinci System nu se opresc din a demonstra că pot să schimbe lucrurile acum, și...

Închide