inTurda.ro

Eveniment național organizat exclusiv de elevi din zona Turda!

Eveniment național organizat exclusiv de elevi din zona Turda!

Eveniment național organizat exclusiv de elevi din zona Turda!
iunie 05
15:32 2017

Elevii din asociația The Da Vinci System nu se opresc din a demonstra că pot să schimbe lucrurile acum, și că rezultatele schimbărilor pot fi extraordinare!

Cinci elevi din Turda, în ultimele luni au muncit din greu pentru organizarea unui eveniment național care se va desfășura in 9-11 iunie în Răcătău-Măguri. Se anunță ca fiind un eveniment de mare succes: Șapte traineri de renume din Cluj și București, psihoterapeuți și manageri de succes; Activități de socializare și gândire logică; Drumeții într-o zonă bine aleasă, toate acestea fiind încheiate de o gală de alegeri în spirit democratic, în urma căreia se va decide cine va face parte din conducerea asociației în continuarea activității.

Coordonatorul întregului proiect, Rareș Crișan, alături de echipa sa formată din Denisa Moisă, Adriana Savu, Roberta Podar și Patricia Ciocan,  au reușit să adune peste 50 de participanți, din Turda, Târgu-Mureș, Cluj și București, care vor urma să participe la 16 ore intense de training în cadrul proiectului „Civic Youth Gala 2017” , și care sunt pregătiți să acumuleze informații din domenii precum management, psihologie, educație, leadership și economie.

 Asociația, cu fiecare eveniment încheiat, crește tot mai mult pe scara succesului. De la dezbateri ținute într-o sală cu șase oameni care se coordonau de unii singuri, tinerii organizatori au ajuns să adune comunitatea la dezbateri deschise și conferințe în numere remarcabile, de la 40, până la 100 de persoane, iar acum, au ajuns în stadiul în care se pot mândri cu realizarea unui proiect national impresionant, în urma căruia sunt pregătiți să își dubleze numărul de reușite!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primarul Cristian Matei s-a întâlnit cu Prințul Charles la Turda

Primarul Cristian Matei s-a întâlnit cu Prințul Charles, aflat într-o vizită privată la Turda cu ocazia centenarului Ion Rațiu, moment...

Închide