inTurda.ro

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj
iunie 17
11:50 2017

Consiliul Judeţean Cluj, iniţiator şi beneficiar al proiectului cu finanţare europeană care vizează extinderea Parcului Industrial Tetarom I, a câştigat joi, 15 iunie a.c., premiul I al concursului de fotografie pe tematica proiectelor europene organizat de Fundaţia ,,Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici şi Mijlocii” (C.D.I.M.M.) Maramureş – structura gazdă a Centrului Europe Direct Maramureş.

,,Este, practic, o nouă recunoaştere a importanţei şi utilităţii acestui proiect pe care l-am iniţiat în anul 2011 şi ale cărui numeroase beneficii vizează nu doar comunitatea locală şi judeţul Cluj, ci întreaga regiune de Nord-Vest a ţării. În cel mai scurt timp, cele trei noi clădiri de birouri ultramoderne şi hala, deja realizate în cadrul proiectului, vor fi puse la dispoziţia mediului clujean de afaceri, sprijinul pe care noi îl acordăm agenţilor economici urmând să se traducă în noi locuri de muncă bine plătite şi un plus de bunăstare pentru întreaga comunitate. “, a declarant Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Anunţarea câştigătorilor acestei competiţii la care s-au înscris nu mai puţin de 51 de proiecte cu finanţare europeană din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Bihor, Maramureş şi Satu-Mare a avut loc în cadrul dezbaterii pentru Planul de Investiţii pentru Europa şi Viitorul UE organizată la Baia Mare, de Fundaţia C.D.I.M.M. Maramureş. Cu acest prilej a avut loc premierea proiectelor câştigătoare înscrise în Concursul de fotografie ,,InvestNV – Proiecte europene în Regiunea de NV”, acestea fiind împărţite în două secţiuni, respectiv Dezvoltare locală şi Dezvoltarea afacerilor. Scopul principal al competiţiei a fost acela de a ilustra rezultatele celor mai de succes proiecte de investiţii cu finanţare europeană, precum şi impactul acestora în comunităţile regiunii de Nord-Vest a ţării.

Consiliul Judeţean Cluj a participat la această competiţie cu unul dintre cele mai de impact proiecte cu fonduri europene derulate la Cluj, proiect care generează multiple beneficii inclusiv la nivel regional şi naţional – Proiectul de modernizare şi extindere a Parcului Industrial TETAROM I din Cluj-Napoca. În acest context, fotografiile înscrise în concurs de Consiliul Judeţean au fost extrem de apreciate, reuşind să adune peste 35% din numărul total al voturilor exprimate pentru proiectele menite să sprijine dezvoltarea afacerilor.

Proiectul Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare clădiri, extindere şi modernizare infrastructură” Cod SMIS 42801, implementat de Judeţul Cluj / Consiliul Judeţean Cluj şi finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 vizează dezvoltarea şi extinderea Parcului Industrial TETAROM I, un veritabil motor al dezvoltării economice a Clujului şi a întregii Transilvanii ocupat în prezent în proporţie de 100%. Proiectul parcurge în prezent ultimele etape, urmând să faciliteze noi şi noi investiţii în industria de înaltă tehnologie, cu o valoare adăugată mare şi care generează, în mod evident, un plus de dezvoltare, beneficii şi bunăstare pentru comunitatea locală, pentru judeţul Cluj în ansamblu şi pentru întreaga regiune.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Clarificări privind transformarea sucursalei CAA de la Câmpia Turzii

Comunicat de presă Clarificări privind transformarea sucursalei CAA de la Câmpia Turzii în punct de lucru      Cetățenii vor beneficia...

Închide