inTurda.ro

Miron Bococi și alti 6 acrobati din Africa vor face spectacol joi, 29 iunie, la ZARACATAN

Miron Bococi și alti 6 acrobati din Africa vor face spectacol joi, 29 iunie, la ZARACATAN

Miron Bococi și alti 6 acrobati din Africa vor face spectacol joi, 29 iunie, la ZARACATAN
iunie 26
18:06 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Ediție specială a show-ului de echitație Zaracatan

Miron Bococi revine la Salina Equines

Salina Equines organizează o ediție specială a celui mai frumos show de echitație din România. Renumitul Miron Bococi și alți 6 acrobați din Africa for face spectacol la Zaracatan!

Miron Bococi este cel mai tânãr îmblânzitor de cai din lume și unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea echitației. El va fi însoțit de 6 acrobați de performanță, din Africa, care vor executa cele mai spectaculoase numere de acrobație pentru deliciul publicului. 

ZARACATAN este un spectacol unic în România, un show în care artiști de nivel internațional combină numere de dresaj, gimnastică artistică, acrobații, sărituri peste obstacole și teatru. Atmosfera este întregită de muzică, lumini și gheață carbonică.

Evenimentul are loc joi, 29 iunie 2017, începând cu ora 18:00, la Centrul de Echitație Salina Equines, Turda, Aleea Durgăului, nr. 6 (lângă Salina Turda).

Show-ul are loc în manejul interior, așa încât nu este influențat de condițiile meteo.

Prețurile biletelor sunt următoarele: 20 lei pentru copii sub 14 ani, 50 lei pentru adulți și 100 lei biletul VIP, care include acces în loja VIP, bufet suedez, băuturi și vizitarea grajdurilor după spectacol.

Pentru a fi siguri că aveți locul asigurat la show, rezervați-vă biletul la link-ul următor: https://goo.gl/forms/oMEXuSdGt92Ixv9x2

Vă așteptăm la Zaracatan – by Salina Equines, cel mai frumos show din România!

Zaracatan - Miron Bococi

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
În urma publicării rezultatelor la Evaluarea Națională 2017, Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda își păstrează poziția de top la nivelul municipiului și al județului.

În urma publicării rezultatelor la Evaluarea Națională 2017, Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda își păstrează poziția de top la nivelul...

Închide