inTurda.ro

O nouă opțiune de cazare pentru turiști: Casa REMO Turda.

O nouă opțiune de cazare pentru turiști: Casa REMO Turda.

O nouă opțiune de cazare pentru turiști: Casa REMO Turda.
iunie 27
09:47 2017

Casa REMO este cea mai nouă locație care oferă servicii de cazare pentru turiștii care aleg să poposească la Turda.

Situată pe strada Rațiu, nr. 25, Casa Remo pune la dispoziția clienților, pe lângă serviciile de cazare cu mic dejun inclus, și acces gratuit la sala de fitness, parcare păzită, acces la internet și TV led în fiecare cameră.

Casa Remo se află la 2.2 km distanță de Salina Turda, la 800 metri de Castrul Roman Potaissa Turda și la 25 km distanță de Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

„Cu multa bucurie, deschidem pentru oaspeti, portile unei locatii istorice, pregatiti sa indeplinim toate conditiile unui sejur incantator!” – anunță proprietarii pe pagina oficială de Facebook.


 

Casa REMO a fost construită de comerciantul evreu Simon Mendel în anul 1902, în stil Secession, pe strada Dr. Ioan Rațiu nr. 25 (numită Vila Mendel). După al Doilea Război Mondial „Vila Mendel” a fost naționalizată, aici funcționând între 1948 și 1989 „Casa Armatei”, după 1989, „Cercul Militar,” iar în prezent CASA REMO – Guest House, care reprezinta o destinatie de poveste din oras, unde poti sa iubesti sa fi servit la cel mai inalt nivel.

„Daca iubesti eleganta, rafinamentul, relaxarea, sau esti un adorator al mancarurilor traditionale sau sofisticate, te invitam sa ne treci pragul! Convingerea ca doar standardele inalte pot fi acceptate, ambianta cu tot ce presupune acest lucru, ne face sa ne declaram fara nici o ezitare una dintre cele mai cautate locatii din zona.”


 

CASA REMO – Guest House

Pentru rezervari:

casaremo_guesthouse@yahoo.com
0758844790

Related Articles

Citește articolul precedent:
48 de organizații, cluburi sportive și biserici vor primi bani de la Consiliul Local Turda în urma selecției de proiecte pe Legea 350/2005

48 de proiecte de hotărâre din cele peste 70 de pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local...

Închide