inTurda.ro

Clujenii de la TAO United au câștigat pentru România, titlul de campioană mondială Neymar Jr’s Five 2017

Clujenii de la TAO United au câștigat pentru România, titlul de campioană mondială Neymar Jr’s Five 2017

Clujenii de la TAO United au câștigat pentru România, titlul de campioană mondială Neymar Jr’s Five 2017
iulie 10
14:00 2017
53 de țări. 1 campioană. Felicitări, România! ?
Neymar Jr and Team Romania at prize giving during the Neymar Jr 

În acest weekend, România a scris istorie în Brazilia, devenind campioană mondială la cea de a doua ediție a Neymar Jr’s Five, cel mai mare campionat de fotbal 5-la-5.

Prietenie, mândrie și pasiune. Acestea au fost cele trei atribute care le-a adus victoria echipei TAO United (Ionuţ Movileanu – Movi, 25 de ani, Dragoş Bogdan – Tigana, 42 de ani, Mihai Mihalache – Careca, 37 de ani, Constantin Ion – Costi, 22 de ani, Gabriel Ion – Gabi, 20 de ani, Silviu Radu – Nadal, 25 de ani) în fața milioanelor de fani care au urmărit transmisiunea live de pe RedBull.tv, dar și a superstarului brazilian Neymar Jr. și a lui Gabriel Jesus.

Neymar Jr and Team Romania are seen during the Neymar Jr
 
 Neymar Jr şi Tao United, echipa României © Fabio Piva/Red Bull Content Pool

La acest final de săptămână, Neymar Jr. a fost gazda finalei mondiale Neymar Jr´s Five, sărbătorind magia fotbalului de stradă în orașul său natal, Praia Grande.

Peste 100,000 de jucători din 53 de țări s-au bătut pentru un loc în finala mondială din Brazilia, însă nicio echipă dintre cele ajunse în finală nu a putut opri catalizatorul echipei din România, care a reușit să se impună în finală în fața Angliei, o țară cu tradiție în fotbal.

Team Romania and Team United Kingdom compete during the Neymar Jr
 
 România vs Marea Britanie, finala Neymar Jr’s Five © Fabio Piva/Red Bull Content Pool

Finala a fost una foarte intensă, o adevărată bătălie care avea să decidă următoarea campioană mondială. La finalul celor zece minute de joc scorul era 0-0, decizia fiind dată de Golul de Aur într-un meci 1-la-1. Contraatacul românului Silviu Radu a fost cel care a adus victoria României, după ce englezul Kaine Wright avusese o posesie îndelungată a balonului și a ratat șutul către poartă.

Când am reușit să intru în posesia mingii și am început să înaintez către poartă, mi-au dat lacrimile de bucurie, așa că nu știu exact cum am înscris golul.

Silviu Radu

Neymar Jr and Team Romania at prize giving during the Neymar Jr
 
 România, campioana mondială Neymar Jr’s Five 2017 © Fabio Piva/Red Bull Content Pool

Când am ajuns la teren, am văzut motivația echipei României și mi-am spus în sine că au stofă de campioni. Și așa a fost.

Neymar Jr.

Imediat după câștigarea finalei, Neymar Jr., împreună cu jucătorul de la Manchester City, Gabriel Jesus și fostul căpitan al echipei naționale a Franței, Djibril Cissé, dar și alți doi prieteni apropiați de-ai lui Neymar au jucat un meci amical împotriva echipei României.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Liceele din Turda și Câmpia Turzii care au contribuit la rezultatele foarte bune opținute de elevii clujeni la BAC

„Rezultatele la examenul de Bacalaureat în judeţul Cluj sunt foarte asemănătoare cu cele de anul trecut”. Asta înseamnă o rată...

Închide