inTurda.ro

VIDEO/Foto: Ambasadorul Italiei, Marco Giungi, a vizitat compania OSMA PLAST din Turda

 Breaking News

VIDEO/Foto: Ambasadorul Italiei, Marco Giungi, a vizitat compania OSMA PLAST din Turda

VIDEO/Foto: Ambasadorul Italiei, Marco Giungi, a vizitat compania OSMA PLAST din Turda
iulie 10
12:35 2017

Ambasadorul Italiei în România, Marco Giungi, a vizitat săptămâna trecuta fabrica OSMA PLAST din Turda, alături de o delegatie oficială din care au mai facut parte și reprezenantul Camerei de Comert Italiene care este atașat pe lânga Camera de Comerț a României și Presedintele Asociatiei Culturale Româno-Italiene.

OSMA PLAST este o companie specializata in industria maselor plastice. Osma Plast Romania face parte din grupul Osma care este o societate cu capital Italian infiintata in anul 1973.

”Ştiu că în această ţară există o însemnată şi bine integrată comunitate italiană şi că aici îşi desfăşoară activitatea un număr din ce în ce mai mare de societăţi comerciale, de profesionişti şi producători care contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea unei reţele din ce în ce mai vaste de relaţii economice şi culturale între Italia şi România.
Continuând munca iniţiată de predecesorii mei, intenţia mea este să dezvolt în continuare relaţiile excelente deja existente între cele două ţări. Este o misiune complexă, de mare responsabilitate, pe care Ambasada, reţeaua consulară şi eu însumi o considerăm prioritară.
Aş dori, așadar, să vă asigur de implicarea mea constantă în continuarea procesului de valorificare atotcuprinzătoare a acestei moşteniri, adică a legăturilor puternice care unesc Italia şi România. Prin urmare, veţi găsi întotdeauna uşi deschise şi maximă disponibilitate atât din partea mea, cât şi a colaboratorilor mei.” a transmis Marco Giungi – Ambasadorul Italiei în România.


Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Județean a inițiat demersurile de licitare a contractelor pentru programul “Laptele și cornul“

Consiliul Județean Cluj a inițiat demersurile necesare în vederea încheierii acordului cadru de achiziție publică pentru furnizarea, începând cu anul...

Închide