inTurda.ro

SMILEY și ANDRA vin la Zilele Municipiului Câmpia Turzii 2017

 Breaking News

SMILEY și ANDRA vin la Zilele Municipiului Câmpia Turzii 2017

SMILEY și ANDRA vin la Zilele Municipiului Câmpia Turzii 2017
iulie 12
08:45 2017

Ediţia a XX-a, a ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII, se desfășoară sub sloganul:
„CÂMPIA TURZII ÎŞI DESCHIDE PORŢILE!”

Activităţile organizate cu ocazia sărbătoririi Zilelor Municipiului Câmpia Turzii, în acest an, se vor desfăşura pe parcursul a două săptămâni: 1 – 13 august. Este vorba de un concept nou care se adresează întregii comunităţi locale, indiferent de vârstă sau preocupare.

Astfel, în perioada 1-10 august a.c., vor avea loc competiţii şi concursuri în care sunt antrenate toate activităţile sportive care se desfăşoară în municipiul nostru. În aceeaşi perioadă, evenimentele culturale care cuprind spectacole pentru toate generaţiile şi manifestările aptitudinilor şi pasiunilor locuitorilor noştri, vor fi puse în valoare prin: expoziţii, târguri, lansări de carte, parade.

Evenimentele vor avea loc în aer liber sau în săli special amenajate, pe terenuri şi în cadrul bazelor sportive, specifice fiecărei activităţi în parte.

Conform tradiţiei, spectaculosul program artistic din 11, 12 şi 13 august, care se va desfăşura în Parcul Mare, va încheia cea mai importantă sărbătoare a nostră, a tuturor: ZILELE MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII – 2017! În cadrul programului artistic, la Câmpia Turzii vin doi artiști foarte îndrăgiți ai României, este vorba despre SMILEY și ANDRA.

Dorin Nicolae LOJIGAN, Primarul Municipiului Câmpia Turzii declară: „Sărbătorim cea de a XX – a ediţie, de aceea, am decis că, de această dată să susţinem locuitorii municipiului Câmpia Turzii, pentru că ei înşişi sunt actorii principali în cadrul evenimentelor din acest an! De ce acest concept? Pentru a oferi cetăţenilor posibilitatea de a se bucura de fiecare activitate în parte! Administraţia locală şi-a deschis porţile pentru fiecare!”

Vom reveni cu programul detaliat.

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Câmpia Turzii se implementează proiectul ”Trust your art”

Titlul proiectului: Aria tematică: Cultură / Axa prioritară: Cultural artistic / Domeniul de intervenție: I.1.1*. Arte ale spectacolului scenic, Arte...

Închide