inTurda.ro

Horia Nasra: ”Alin Tișe este frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL. Este inadmisibil să minti cu atât de multă nonșalantă!”

Horia Nasra: ”Alin Tișe este frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL. Este inadmisibil să minti cu atât de multă nonșalantă!”

Horia Nasra: ”Alin Tișe este frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL. Este inadmisibil să minti cu atât de multă nonșalantă!”
iulie 13
09:25 2017

Constat cu regret că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, trimite comunicate de presă cu informații trunchiate și mincinoase. Cel mai recent exemplu este comunicarea mincinoasă referitoare la un teren folosit de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost cuprins de o insolație de sezon, pentru că din postura de președinte al Consiliului Județean Cluj este inadmisibil să minți cu atât de multă nonșalanță și să arăți cu degetul spre un partid sau o instituție, când tu și acoliții tăi liberali din fruntea Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, Marius Nicoară, ați fost incapabili să rezolvați acest litigiu.

„Comunicatul de presă transmis de către Consiliul Județean Cluj cu atacuri politice fără noimă, demonstrează lipsa de profesionalism, necunoașterea realității și neseriozitatea conducerii acestei instituții.

Cu adresa nr. 3965/04.03.2016, Consiliul Județean Cluj aduce la cunosținta Direcției Agricole Cluj că întreaga suprafață ocupată de platforma de beton este a Consiliului Județean Cluj, terenul figurând de fapt în actele ambelor instituții.

Direcția Agricolă Cluj a fost de acord cu rezolvarea juridică a situației încă din anul 2012, când a adus la cunoștința Consiliului Județean Cluj că este de acord cu transferul acestui bun către Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj ( adresa nr. 743/16.03.2012) dovada fiind de fapt toată corespondența existentă prin care se dă acordul de principiu de renunțare la acest teren nefolosit de Unitatea fito-sanitară din anul 1991! Văzând lipsa totală de interes a conducerii Consiliului Județean, Direcția Agricolă Cluj a promovat un litigiu în instanță.

Consiliul Județean Cluj trebuia să demareze procedurile pentru rezolvarea legală a situației. Oare președintele Consiliului Județean Cluj nu știe ce demersuri trebuiau întreprinse, pentru că este uluitor și populist ca Președintele Consiliului Județean să acuze Guvernul PSD și Ministerul Agriculturii pentru a acoperi ineficiența din ograda proprie!” – Ivan Ilarie, președintele departamentului de agricultură al PSD Cluj.

Horia Nasra,

Președinte PSD CLUJ.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Turdenii vor protesta la casieriile Circului Gärtner de lângă Solaris. În România este interzisă folosirea animalelor sălbatice în circuri!

Circul Gärtner și-a anunțat prezența la Turda pentru acest weekend, însă iubitorii de animale din localitate au reacționat și anunță...

Închide