inTurda.ro

Potaissa Turda, singura echipă care s-a menţinut în Top 5 în ultimele 5 sezoane, a început pregătirea pentru noul sezon

Potaissa Turda, singura echipă care s-a menţinut în Top 5 în ultimele 5 sezoane, a început pregătirea pentru noul sezon

Potaissa Turda, singura echipă care s-a menţinut în Top 5 în ultimele 5 sezoane, a început pregătirea pentru noul sezon
iulie 14
16:22 2017

Potaissa Turda, echipa locală de handbal, și-a reluat pregătirea pentru a ataca, din nou pe trei fronturi (Liga Naţională, Cupa României şi Challenge Cup), noul sezon competițional 2017-2018.

Oficialii de la Potaissa Turda au organizat și o conferință de presă la care a participat și primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, care a declarat că susține în continuare proiectul handbalistic turdean și că se bucură de faptul că tot ceea ce și-a propus anul trecut alături de președintele și antrenorii clubului, au realizat. Acesta a punctat și performanțele obținute de Potaissa Turda în sezonul recent încheiat.

Lotul Potaissei Turda pentru sezonul 2017-2018 arată așa:

  • Portari: Adrian Ţenghea, Ludovic Varo, Dragoş Fleşer
  • Extreme stânga: Răzvan Pavel, Lucian Ignat
  • Interi stânga: Radu Lazăr, Cîntec Georgică, Teodor Pinţoiu
  • Centri: Ionuţ Rotaru, Alexandru Laslo, Raul Marian
  • Interi dreapta: Cristian Adomnicăi, Roman Zacaciurin
  • Extreme dreapta: Roland Thalmaier, Daniel Pop, Vlad Bulgaria
  • Pivoţi: Nenad Savic, Dragoş Iancu, Mihail Huta, Radu Ştef


Potaissa Turda începe noul sezon din postura de premiantă, locul 3 ocupat la finele sezonului trecut, cu care şi-a egalat cea mai bună performanţă din istoria participărilor în Liga Naţională. Formaţia din Turda este singura grupare din campionat care s-a menţinut în Top 5 în ultimele cinci sezoane!

Așa cum menționa și Prosport.ro în cursul zilei de astăzi (14 iulie 2017), Potaissa Turda este o formaţie atipică în peisajul handbalului masculin românesc: nu a făcut niciun transfer, a pierdut un singur handbalist (pe Silvian Amihăesi, care a plecat la HC Vaslui), are un singur jucător străin (Nenad Savic) şi are în lot şase handbalişti până în 21 de ani! 

Principalul obiectiv al echipei în noul sezon va accederea în play-off-ul Ligii Naţionale.

„Acesta este punctul 1 pe lista de obiective. Vor fi cel puţin 9 echipe tari în noul sezon, care se vor lupta pentru a prinde play-off-ul. Bineînţeles, nu pot fi neglijate nici celelalte formaţii, care pot încurca lucrurile în partea superioară. Iar obiectivul subsecvent este să încercăm să ajungem din nou în zona locurilor 1-4”, a precizat Președintele Flaviu Sâsâeac, citat de Prosport.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Foto/Video: Spitalul Municipal din Câmpia Turzii are aparat de anesteziat nou!

Spitalul Municipal din Câmpia Turzii beneficiază începând de astăzi, 14 iulie 2017, de un aparat de anesteziat nou. La evenimentul...

Închide