inTurda.ro

Veste bună de la Wizz Air: Bagajul de mână este GRATUIT!

Veste bună de la Wizz Air: Bagajul de mână este GRATUIT!

Veste bună de la Wizz Air: Bagajul de mână este GRATUIT!
iulie 19
11:08 2017
Wizz Air RENUNȚĂ să taxeze bagajele mari de cabină. Pasagerii care au plătit deja taxa primesc toţi banii înapoi, plus un bonus. Decizia luata de Wizz Air se datorează în mod cert concurenței existente pe piață.

Pentru zborurile de după 29 octombrie 2017  prețurile Wizz Air pentru un bilet includ taxele de aeroport, taxele de administrare și alte costuri obligatorii și prețul pentru bagajul dumneavoastră de mână (55 x 40 x 23 cm, max. 10 kg). Pentru fiecare bagaj de cală se vor percepe taxe suplimentare. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com,  prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil sau prin intermediul Centrului telefonic. Numărul de locuri la prețurile indicate este limitat.
Astfel, pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului. Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor
Pasagerii ce vor călători pe și din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din prețul plătit, în conturile lor WIZZ.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucrări de marcaje rutiere pe drumul judeţean 107L Turda – Sănduleşti – Petreştii de Jos

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că, în urma finalizării lucrărilor de asfaltare pe anumite tronsoane,...

Închide