inTurda.ro

S-a deschis un nou magazin outlet în Turda

S-a deschis un nou magazin outlet în Turda

S-a deschis un nou magazin outlet în Turda
iulie 21
17:11 2017

Un nou magazin outlet s-a deschis recent în Turda. Turdenii pot achiziționa produse de calitate, importate direct din Anglia și Italia, unele dintre ele fiind, după spusele administratorilor, „la cel mai bun preț din oraș”.

„PERlaRIVAS”; așa se numește magazinul outlet în care puteți găsi articole de îmbracaminte pentru femei și bărbați, încălțăminte de marcă, ciorapi, șosete, costume de baie, lejerie intimă (bărbați, femei și copii).

Magazinul comercializează de asemenea și produse cosmetice sau detergenți, importate direct Italia.

„Azi, trecand prin zona, am intrat, curiozitatea, am gasit tricouri, toate de firma asa ca nu am rezistat tentatiei. Super ideea de a deschide asa ceva in Turda, ne va scuti de un drum la Cluj la mall, calitatea mult mai buna iar preturile mai mici”, a scris la review A.E., un client al magazinului.
„Preturi bune, calitate superioara si ce este mai important, in sfarsit un magazin fara CHINEZARII!!!” – a declarat C.S., alt client.
Magazinul este localizat în Turda, pe Str. TINERETULUI, nr. 6E. Dacă sunteți interesați să vedeți produsele înainte să vizitați magazinul, o parte dintre ele sunt postate pe pagina de Facebook a magazinului, disponibilă aici (click).

Related Articles

Citește articolul precedent:
Seară de film organizată de Asociația Camera de Sus Turda

Asociația Camera de Sus Turda organizează mâine, 22 iulie 2017, o seară de film în care invită turdenii să participe...

Închide