inTurda.ro

Cluj: Alertă cu bombă la bordul unui avion WIZZ Air

Cluj: Alertă cu bombă la bordul unui avion WIZZ Air

Cluj: Alertă cu bombă la bordul unui avion WIZZ Air
iulie 26
11:06 2017

Alertă cu bombă pe aeroportul din Cluj Napoca! Un avion al companiei Wizz Air care se îndrepta înspre aeroportul Lutton din Londra a avut peste două ore de întârziere după ce autoritățile au evacuat toți pasagerii din cauza unei alerte cu bombă care s-a dovedit  falsă.

Celelalte zboruri ale companiei nu sunt afectate. “Pe zborul W6 3301 de la Cluj la Londra Luton, din 26 iulie, în timpul îmbarcării, un pasager a afirmat că deține un dispozitiv exploziv. Echipajul Wizz de serviciu a urmat procedurile standard pentru a asigura siguranța tuturor pasagerilor, a echipajului și a aeronavei și a raportat imediat problema autorităților competente. Pasagerul a fost arestat și, după reverificarea tuturor bagajelor, a pasagerilor și a aeronavei, operațiunile obişnuite au fost reluate. Siguranța și securitatea reprezintă pentru Wizz Air prioritatea 0. Cazul este acum de competenţa poliţiei”, au transmis reprezentanții companiei.

„Azi, 26 iulie, la ora 05.55, pe zborul Wizz Air W63301, cu destinatia Londra Luton, unul din pasageri a făcut afirmația că are o «bombă în bagajul de cabină». Având în vedere gravitatea situației create au fost declanșate  procedurile specifice. Zborul a avut o întârziere de 2 ore și 45 de minute. Pasagerului i-a fost întreruptă călătoria și a fost preluat pentru cercetare de către organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsă”, au precizat reprezentanții Aeroportului Internațional Cluj.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Societatea Salina Turda S.A angajează specialist marketing pentru Complexul Balnear Potaissa

Societatea Salina Turda S.A. organizeaza concurs pentru ocuparea postului specialist marketing pentru punctul de lucru Complex Balnear Potaissa (Hotel, Restaurant,...

Închide