inTurda.ro

Clujul are prefect nou. Cherecheș Ioan-Aurel il inlocuieste pe Vuscan Gheorghe

Clujul are prefect nou. Cherecheș Ioan-Aurel il inlocuieste pe Vuscan Gheorghe

Clujul are prefect nou. Cherecheș Ioan-Aurel il inlocuieste pe Vuscan Gheorghe
august 05
11:25 2017

Executivul a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți.

Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj, de către Vușcan Gheorghe Ioan.

Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj de către Cherecheș Ioan-Aurel.

Cherecheş este inginer de formaţie şi cadru didactic asociat la UTCN, Departamentul Autovehicule Rutiere şi Transporturi. Are 37 de ani, iar din mai 2017 este şi specialist comercial la AgroTransilvania Cluster. Acesta a candidat pe listele PSD pentru Consiliul Judeţean Cluj în 2016, fiind aproximativ 4 ani membru al PSD, dar la sfârşitul lunii trecute şi-a dat demisia din PSD Cluj.

Gheorghe Vuşcan a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Cluj în 2012 de către premierul de la acea dată Victor Ponta, înainte fiind vicepreşedinte al PSD Cluj şi consilier local în Primăria Cluj-Napoca.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Statul va restitui de la 1 ianuarie taxele de înmatriculare, cu dobândă, celor care depun cererea la timp

Statul va restitui, de la 1 ianuarie 2018, taxele de înmatriculare, cu dobândă, tuturor contribuabililor care vor depune cererea de...

Închide