inTurda.ro

VIDEO: Eveniment inedit în cadrul Zilelor Municipiului Câmpia Turzii

VIDEO: Eveniment inedit în cadrul Zilelor Municipiului Câmpia Turzii

VIDEO: Eveniment inedit în cadrul Zilelor Municipiului Câmpia Turzii
august 09
17:34 2017

De două decenii, cetăţenii municipiului Câmpia Turzii sărbătoresc alături de întreaga comunitate: Zilele Municipiului Câmpia Turzii. Fiind o ediţie aniversară, organizatorii şi-au propus să cuprindă toate elementele care definesc municipiul în diverse momente ale vieţii.

Un proiect inovativ desfăşurat cu această ocazie a fost simpozionul: „Uniformele din slujba comunităţii”, în cadrul căruia au prezentate „armele” care deservesc municipiul Câmpia Turzii: Armata, Poliţia, ISU şi Jandarmeria .

La simpozion au fost invitaţi: reprezentanţi ai Bazei Aeriene  “General Emanoil Ionescu”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu”al judeţului Cluj, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, Sistemul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă-112, precum şi colonei şi generali în rezervă din cadrul acestora.

De asemenea, cei care au fost prezenţi la fața locului au putut vizita standurile expoziţionale cu distincţii, trofee, uniforme, documente şi imagini reprezentative ale fiecărei entităţi.

;


Primarul Dorin Lojigan, afirmă.” CRED în fiecare dintre cei care îşi fac datoria cu responsabilitate şi în lideri cu viziune care asigură progresul şi evoluţia organizaţiei din care fac parte. Evoluţia instituţiilor aflate în slujba comunităţii este constantă, fiind generată de momente unice în care aportul fiecărei uniforme contribuie la bunul mers al comunităţii”.În semn de recunoştinţă pentru colaborarea deosebită şi implicarea în activitatea pe care o desfăşoară, edilul municipiului a acordat diplome de apreciere cadrelor în rezervă care de-a lungul timpului şi-au arătat devotamentul în slujba comunităţii, dar şi reprezentanţilor instituţiilor invitate la eveniment.

 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Accident rutier soldat cu o victimă în zona magazinului LIDL

Astăzi în jurul orei 16:30, în zona magazinului LIDL din Câmpia Turzii, a avut loc un incident rutier soldat cu...

Închide