inTurda.ro

VIDEO: Primăria Câmpia Turzii a amenjat o zonă a parcului Berc care era neutilizabilă

VIDEO: Primăria Câmpia Turzii a amenjat o zonă a parcului Berc care era neutilizabilă

VIDEO: Primăria Câmpia Turzii a amenjat o zonă a parcului Berc care era neutilizabilă
august 21
10:49 2017

Primăria municipiului Câmpia Turzii continuă să inițieze și să desfășoare acțiuni care vin în sprijinul cetățenilor. Autoritățile au decis recent să amenajeză o parte a parcului Berc care nu a mai fost utilizată de foarte mulți ani. Această acțiune fiind posibilă cu ajutorul unei motocoase achiziționată de către Domeniul Public. 

           „Ne aflam in zona parcului municipal Berc, asa cum este cunoscut de către cetățenii municipiului nostru, defapt in zona care pana acum era neutilizabila, o zona care nu a fost deloc amenajata in ultimii ani de zile. Am hotarăt alaturi de domnul Viceprimar sa dam cetatenilor municipiului Câmpia Turzii si aceasta zona care a fost amenajată cu ajutorul celor de la Domeniul Public. Cei de la Domneiul Public au achiziționat recent o motocoasă cu disc, cu ajutorul căreia vor intervenii prompt, fiindcă acest utilaj permite toaletarea pe o suprafaa mare într-un mod eficient. Este o zonă frumoasă, este cel mai mare parc care existaă in acest moment in Transivlania.” a precizat Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Suprafata Parcului Municipal din Câmpia Turzii este de 201.699 mp (20,16 ha).

Related Articles

Citește articolul precedent:
ANUNT – Taxă specială de salubrizare pentru ce care nu au contract. Proiectul va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018

ANUNT nr. 16929/21.08.2017 Prin prezenta aducem la cunoştinţa publicului, în temeiul art. 7, alin. 1 si alin. 2 din Legea...

Închide