inTurda.ro

VIDEO/Foto: Un pod din Cheile Turzii a fost incendiat!

VIDEO/Foto: Un pod din Cheile Turzii a fost incendiat!

VIDEO/Foto: Un pod din Cheile Turzii a fost incendiat!
august 28
13:19 2017

Cheile Turzii, o emblemă a județului Cluj, datorită numărului mare turiști care o vizitează, a mai primit o lovitură în acest weekend, pe lângă faptul că rezervația este lăsată la o parte când vine vorba de amenajarea cărăriilor și a podurilor, traseul de vizitare a devenit imposibil! În acest weekend unul dintre podurile din rezervație a fost incendiat, trecerea văii fiind acum imposibilă. În momentul de față nu se știe  cum a pornit focul, așteptăm în continuare o reacție din partea autorităților.

Consiliul Județean Cluj, autoritatea care este în măsura pentru a se implica în acestă situație nu a făcut încă nici un demers în acest sens. Conform site-ului rezervatiacheileturzii.ro, custodele rezervației naturale Cheile Turzii este Consiliul Județean Cluj, iar administrator este Administrația Natura 2000 Trascău – Filială a Grupului de Acțiune Locală Munții Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Parcarea de pe strada Nuferilor a fost asfaltată! Vezi ce zonă urmează să fie reabilitată în această săptămână:

Cartierele din municipiului Turda se află în plin proces de reabilitare și modernizare! Sâmbătă, 26 august 2017, peste 50 de...

Închide