inTurda.ro

Dorin Lojigan: „Cred cu tărie și seriozitate că președintele C.A. de la CAA ar trebui să aibă bunul simț și să își dea demisia de onoare!”

Dorin Lojigan: „Cred cu tărie și seriozitate că președintele C.A. de la CAA ar trebui să aibă bunul simț și să își dea demisia de onoare!”

Dorin Lojigan: „Cred cu tărie și seriozitate că președintele C.A. de la CAA ar trebui să aibă bunul simț și să își dea demisia de onoare!”
august 30
15:10 2017

Compania de Apă Arieș a obținut până în prezent nu mai puțin de 103 avize pentru implementarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.

PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind aprobarea planului tarifar actualizat pe aria de operare a Companiei de Apă Arieş SA, pentru perioada 2017-2023, reprezintă unul dintre documentele pe care CAA trebuie să le prezinte pentru a putea implementa proiectul, fără aceste hotărâri ale UAT-urilor proiectul nu poate demara, iar munca făcută până în prezent(3 ani de zile) la acest proiect ar fi în zadar.

În spațiu public au apărut unele discuții privind posibila poziție a PNL Câmpia Turzii de a condiționa acest vot în Consiliul Local. Iată mai jos ce au declarat Directorul CAA, Bogdan Bobic, și Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

„Chiar in cursul acestei dimineți am avut o disctie cu domnul Primar din Câmpia Turzii, și nu am auzit o astfel de ipoteza. Singura dorinta a dansului este ca acest plan sa fie asumat inscluiv de consilierii nostrii(PSD). Nici nu mi se pare normal sa existe vreo astfel de conditie de genul acesta, pentru ca vorbim despre un proiect facut pentru cetateni!”, a fost poziția exprimata de Bogdan Bobic în cadrul conferinței.

Ba mai mult, Directorul CAA  a vorbit și despre situația în ceea ce privește sediul CAA de la Câmpia Turzii: „Avem in plan sa construim si la Campia Turzii un sediu civilizat, astfel incat sa avem conditii cat mai bune!”, a declarat Bobic

La rândul său, Primarul Dorin Lojigan a negat că ar fi purtat astfel de discuții cu conducerea CAA prin care să condiționeze votul în ceea privește aprobarea planului tarifar, însă acesta a precizat că Petre Pop ar trebui să aibă bunul simț și să își dea demisia de onoare.

„Nu am cunoștință sau cel puțin eu nu am inițiat astfel de discuții privind condiționarea politică a aprobării planului tarifar, dar cred cu tărie și seriozitate că președintele C.A. de la Compania de Apă Arieș ar trebui să aibă bunul simț și să își dea demisia de onoare, dacă are așa ceva, având în vedere faptul că a fost cel care a inițiat și aprobat desființarea sucursalei de apă din Câmpia Turzii. Eu nu pun interesul de partid peste interesul cetățeanului și nici PNL nu o va face!”, a declarat Lojigan, pentru Ziarul „15 minute”.

VIDEO: Conferință de presă CAA Turda. Detalii despre planul tarifar pentru perioada 2017-2023

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Directorul CAA, Bogdan Bobic: „Avem in plan sa construim si la Campia Turzii un sediu civilizat, astfel incat sa avem conditii cat mai bune!”

   Unul dintre jurnaliștii prezenți astăzi la sediul Companiei de Apă Arieș din Turda,  unde a avut loc o conferință de...

Închide