inTurda.ro

VIDEO: Un bărbat a fost refuzat să fie servit la un supermarket pentru că nu vorbește limba maghiară

VIDEO: Un bărbat a fost refuzat să fie servit la un supermarket pentru că nu vorbește limba maghiară

VIDEO: Un bărbat a fost refuzat să fie servit la un supermarket pentru că nu vorbește limba maghiară
septembrie 01
10:53 2017

Recent, un bărbat din București ar fi fost refuzat să fie servit la un supermarket Kaufland din Ordorehiul Secuiesc pentru simplu fapt că nu ar fi vorbit în limba maghiară.

După cum se aude și pe înregistrarea video, bărbatul spune că a aflat că cei care se adresează personalului în limba română nu sunt serviți, așa că a vrut să testeze acest lucru. Angajata lanțului de magazine a luat inițial banii, apoi bărbatul susține că ar fi fost înjurat în limba maghiară. În momentul în care o întreabă acest lucru, angajata Kaufland se adresează altor persoane în limba maghiară. Se pare însă că tânăra a zis un cuvânt obscen, dar nu la adresa clientului, apoi le-ar fi zis în maghiară celor două femei de lângă că nu ar fi tura ei, informează Digi24.ro .

Ulterior, un bărbat apare și spune că este fiica lui și că „dacă nu știe românește, nicio problemă” și că el ar fi trebuit să știe limba maghiară pentru că se află în Ținutul Secuiesc.

Iata răspunsul KAUFLAND:

„Regretăm situația semnalată și totodată ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente și politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, față de toți clienții, nediferențiat. Vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toți clienții noștri într-o manieră corectă și instruim periodic angajații pentru a preveni astfel de situații”, se arată în răspunsul Kaufland.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Viceprimarul Robert Szabo: „Agrosel înseamnă experiență, profesionalism si recunoaștere!”

Și anul acesta AGROSEL și-a deschis porțile pentru public in cadrul unui eveniment special. Câmpia Turzii îi găzduiește în aceste...

Închide