inTurda.ro

Mircea Irimie: ”Victor Ponta, bine ai venit în proiectul politic Pro România!”

Mircea Irimie: ”Victor Ponta, bine ai venit în proiectul politic Pro România!”

Mircea Irimie: ”Victor Ponta, bine ai venit în proiectul politic Pro România!”
septembrie 04
11:52 2017

Fostul Prim Ministru al României, Victor Ponta, a întrat oficial în proiectul politic Pro România, partid în care se afla și fostul Deputat de Turda, Mircea Irimie. 

„Victor Ponta bine ai venit în platforma #ALTFEL în proiectul politic Pro Romania!
Dragi prieteni în anul 2014 în campania pentru Prezidențiale am ales să-l susțin pe Victor Ponta. Am făcut public acest lucru și mi-am asumat aceasta decizie. M-a determinat să-l susțin faptul ca Institutul Național de Statistici, Comisia Europeana și alte instituții prezentau în urma unor evaluări riguroase faptul ca Victor Ponta a fost cel care a scos țară din recesiune și a stabilizat-o. Cu Victor Ponta Prim Ministru , România a avut trei ani la rand cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană recunoscută de toate țările membre.


Victor Ponta a făcut corecții la pensii și salarii după măsurile drastice luate în mandatul anterior lui. A dublat alocațiile la copii și a crescut salariul minim și pensiile . Și a redeschis o parte din școlile și spitalele închise de guvernul precedent .
Dar ceva m-a impresionat în mod deosebit. Faptul că la momentul tragediei de la Colectiv, când zeci de tineri și-au pierdut viețile și întreaga Românie era îndoliată, când nici Piedone, Primarul sectorului 4 nu-și recunoștea vreo vină, când nici Ministrul de interne Gabriel Oprea nu-și recunoștea o culpă și nimeni altcineva nu se simțea vinovat pentru marea tragedie. Victor Ponta în plină cariera și-a înaintat demisia din funcția de Premier spunând: ” Dacă nimeni nu își asumă vreo vină mi-o asum eu ” ! A fost un gest de onoare recunoscut de toți liderii politici și apreciat de către toți românii.
De aceea apreciez în mod deosebit curajul celui care a fost cel mai bun Premier al României de a adera la proiectul politic Pro Romania alături de oameni frumoși care doresc pentru România o # ALTFEL de politica . O politica onestă pentru romani și pentru valorile nationale .


Dragi prieteni PRO ROMANIA nu este împotriva nimănui dar este un proiect de forță natională pentru tot ce înseamnă România cu istoria, prezentul și viitorul ei. Pentru tot ce înseamnă România cu resursele, potențialul și neamul viteaz și muncitor al romanilor.
Sunteți bine veniți alături de noi în proiectul PRO ROMANIA .
Pro România sunteți și voi!”

Mircea IRIMIE.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
De ce PNL Turda a votat împotriva alocarii sumei de 500 000 RON către Mănăstirea ”Mihai Vodă” și împotriva majorării tarifelor la apă și canalizare

COMUNICAT PNL Turda De ce PNL Turda a votat împotriva alocarii sumei de 500 000 RON către Mănăstirea ”Mihai Vodă”...

Închide