inTurda.ro

Tinerii PNL Câmpia Turzii și-au ales biroul care va coordona activitatea organizației în următorii 2 ani

Tinerii PNL Câmpia Turzii și-au ales biroul care va coordona activitatea organizației în următorii 2 ani

Tinerii PNL Câmpia Turzii și-au ales biroul care va coordona activitatea organizației în următorii 2 ani
septembrie 09
22:00 2017

În data de 08.09.2017 au avut loc alegerile interne pentru stabilirea noului birou politic local în cadrul organizației de tineret a Partidului Național Liberal Câmpia Turzii.

După o perioada de 11 luni de interimat, tinerii liberali și-au ales biroul care va coordona activitatea organizației în următorii 2 ani.

Aceștia s-au bucurat de susținerea și prezența colegilor din TNL Cluj, a membrilor BPL PNL Câmpia Turzii dar și a colegilor din cadrul PNL Câmpia Turzii.

Acest interimat a fost o perioadă de probă pentru fiecare dintre noi. Am preluat organizația alături de o echipă de tineri motivați, care au demonstrat că relaționarea de calitate, preocuparea continuă pentru comunitate  și o bună colaborare sunt factorii cei mai importanți într-o echipă eficientă. Rezultatele s-au văzut imediat în perioada următoare, prin implicarea tineretului în campania pentru alegerile parlamentare dar și prin participarea la numeroase evenimente sau organizarea unora, între care amintesc două dintre cele mai dragi nouă: “Donează – Descoperă o poveste” și “Iubește România. Iubește Constituția!” organizată în colaborare cu TNL Cluj. Deși perioada interimatului s-a sfârșit, intenția de a candida și de a continua în calitate de președinte al acestei organizații a fost una firescă, naturală. Îmi doresc să continui toate proiectele frumoase pe care le-am început împreună cu echipa acum aproape un an, cu tineri care au demonstrat că sunt “actori ai schimbăriiîn cadrul comunității noastre. Acesta este scopul nostru declarat!– a declarat Președintele TNL Câmpia Turzii – Georgiana Sima.

Astfel, structura BPL TNL Câmpia Turzii este formată din:

Președinte – SIMA GEORGIANA-CRISTINA

Președinte Executiv – SOCACIU ALEXANDRU

Prim-Vicepreședinte – GHEMEȘ ALEXANDRRU

Secretar General – TURDEAN FLAVIA

Secretar General Adjunct – NEGREA ALINA

Vicepreședinți – MOLDOVAN CĂTĂLIN

TUREAN MĂDĂLINA

TEHEI MIHAI

BERCHIȘAN MARIUS

REPCIUC MĂDĂLINA

LUP FLORIN

Secretari Executivi – SOCACIU GEORGIANA

POPA RAMONA

ȘERB ALEXANDRA

REPCIUC LORENA

MUREȘAN SORIN

RUSU LOREDANA

Președintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan le-a fost alături tinerilor și de această dată, oferindu-le sprijinul său în toate acțiunile întreprinse de organizația de tineret, insistând pe importanța implicării tinerilor în orice comunitate.

Generația tânără este cea care poate ridica societatea, dându-i un nou suflu, o nouă direcție și o altfel de sedimentare. Tinerii sunt cei care pot crește orice comunitate conferindu-i un plus de valoare, prin valoarea lor. O educație solidă, spiritul de inițiativă, responsabilitatea și preocuparea pentru bunul mers al nostru, al tuturor, corectitudinea în gândire, sunt ingrediente de mare importanță în orice echipă și în orice societate. Acesta este modelul după care se ghidează tinerii liberali din Câmpia Turzii, tineri care tac și fac. Georgiana Sima, în calitate de președinte al TNL, este cel mai potrivit model de urmat pentru ei, performanțele ei profesionale și politice stând dovada profesionalismului și calității umane deja demonstrate. Sunt mândru că vă am alături, sunt mândru de lecțiile pe care ni le dați și nouă, celor mari și am toată încrederea în voi ca viitor pentru Câmpia Turzii! – Președintele PNL Câmpia Turzii – Dorin Nicolae Lojigan.

 

BIROUL DE PRESĂ PNL CÂMPIA TURZII

Related Articles

Citește articolul precedent:
TNL Câmpia Turzii organiează campionat de PAINTBALL și Cros. Sumele colectate vor fi donate către Liceul ”Pavel Dan

Începerea unui nou an școlar aduce cu sine o multitudine de emoții, însă calitatea actului educational rămâne cea mai importantă...

Închide