inTurda.ro

VIDEO: Delegație a Parlamentului European în vizită la Salina Turda

VIDEO: Delegație a Parlamentului European în vizită la Salina Turda

VIDEO: Delegație a Parlamentului European în vizită la Salina Turda
septembrie 20
09:11 2017

În perioada 18-20 septembrie, în județul Cluj-Napoca, are loc vizita delegaţiei Comisiei de Dezvoltare Regională a Parlamentului European. Delegaţia fiind compusă din aproximativ 30 de persoane, membri ai Parlamentului European, funcționari din cadrul Comisiei Europene şi ai Parlamentului European dar și alți reprezentanți ai comisiei de specialitate din PE. Din programul acestora a făcut parte și o vizită la Salina Turda, proiect care a fost realizat pe fonduri europene.

Deși inițial vizitat era programată la ora 17:45, aceștia au avut o întârziere de aproximativ 2 ore, venind direct de la șantierul autostrăzii Turda-Sebeș, unde a fost prezent și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care ulterior a venit la Salina alături de întreaga echipă.

După un tur al Salinei Turda, comisia europeană a poposit pentru câteva minute in amfiteatrul Minei Rudolf acolo unde oficialitățile turdene au dorit să transmită reprezentaților din Parlamentul European faptul că la Turda se muncește! Simona Baciu, Director General al SC Salina Turda, a prezentat pe scurt câteva date despre Salina și numărul de vizitatori dar și despre dorința de dezvoltare a ”Celui mai frumos loc subteran din lume!”. La rândul său, Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian, a reținut atenția delegației prin prezentarea tuturor proiectelor pe care administrația locală a reușit să le implementeze sau care sunt în curs de implementare. La final a luat cuvântul și Directorul CAA, Bogdan Bobic, care a prezentat proiectul pe care CAA urmează să il implementeze în valoare de peste 150 milioane de euro.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Accident cu patru victime în zona localității Mărtinești

Astăzi, 19 septembrie 2017, în jurul orel 11:45, în apropierea localității Mărtinești a avut loc un accident rutier soldat cu...

Închide