inTurda.ro

Vezi AICI catalogul cu OFERTELE special pregătite pentru deschiderea DEDEMAN

Vezi AICI catalogul cu OFERTELE special pregătite pentru deschiderea DEDEMAN

Vezi AICI catalogul cu OFERTELE special pregătite pentru deschiderea DEDEMAN
septembrie 21
13:58 2017

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide noul magazin din Turda.

Dedeman în cifre

– 47 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu; – peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
– peste 9800 de angajaţi;
– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

Deschiderea oficială a magazinului de la Turda va avea loc în data de 27 septembrie 2017 la ora 08:00.

Program de lucru DEDEMAN TURDA:

Luni-Vineri: 08:00 – 21:00

Sâmbătă: 08:00 – 20:00

Duminică: 09:00 – 18:00

Vezi AICI CATALOGUL cu ofertele Dedeman Turda valabil în perioada 27.09.2017 – 11.10.2017.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu.La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 47 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 47 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 10.500 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători

Related Articles

Citește articolul precedent:
– Ziua Vârstnicului la Câmpia Turzii – Sărbătorim vârstnicii din comunitatea noastră

Comunicat de presă -Ziua Vârstnicului la Câmpia Turzii-  Sărbătorim vârstnicii din comunitatea noastră Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice se sărbătoreşte...

Închide