inTurda.ro

Clubul Rotary Câmpia Turzii a realizat un parteneriat cu Rotary Villach Park din Austria

Clubul Rotary Câmpia Turzii a realizat un parteneriat cu Rotary Villach Park din Austria

Clubul Rotary Câmpia Turzii a realizat un parteneriat cu Rotary Villach Park din Austria
septembrie 28
09:54 2017

In perioada 19-21 septembrie 2017, o delegatie a Clubului Rotary Campia Turzii a raspuns invitatiei Clubului Rotary Villach Park (Austria) de a vizita localitatea Villach, pentru a pune bazele unui parteneriat si de a ne impartasi reciproc din experienta celor doua cluburi . Din partea clubului au participat Adrian Mischian, Adrian Toth, Laurentiu Bondor, Sorin Moldovan, Mihai Pop.

Programul vizitei a fost unul deosebit de intens si a cuprins, in primul rand, participarea la intrunirea saptamanala a Clubului Rotary Villach, un club exclusiv feminin, intalnire in cadrul careia clubul nostru a avut oportunitatea de a-si prezenta proiectele realizate si cele de viitor. In cadrul intrunirii s-au pus bazele unui parteneriat, cu scopul de a se derula proiecte comune, in beneficiul locuitorilor celor doua comunitati, Villach si Campia Turzii. Am fost onorati de participarea la intrunire a unuia dintre fostii guvernatori ai Districtului Rotary Austria – Bosnia si Hertegovina, care ne-a asigurat de sprijinul domniei sale pentru dezvoltarea parteneriatului.


Programul a mai cuprins o vizita la Carinthia University of Applied Science (Universitatea de Stiinte Aplicate Carinthia), gazda fiind profesorul universitar Adrijana Car, primirea la Primaria localitatii Villach de catre viceprimarul localitatii, membra si domnia sa a Clubului Rotary Villach Park si un tur al localitatii.
Consideram ca, in urma vizitei s-a pus bazele unei prietenii speram durabile intre cele doua cluburi si cu siguranta vor urma proiecte comune.


Clubul Rotary Campia Turzii, ca membru al Rotary District 2241 Romania-Moldova, si-a propus sa continue dezvoltarea de parteneriate cu cluburi similare din alte districte, cu scopul de a crea punti de legatura intre comunitatea din Campia Turzii si comunitati din strainatate.

 

Adrian Mischian,

Președinte Club Rotary Câmpia Turzii.

Tags
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Liga Campionilor vine la Turda. Salina Turda a devenit ”Un Monaco al curselor de drone!”

Această ramură sportivă aflată în crestere a stârnit deja un mare interes în America şi Asia – iar Liga Campionilor...

Închide