inTurda.ro

Campanie Edenia Foods! Câștigă o bucătărie în valoare de 20.000 Lei și mii de premii săptămânale

Campanie Edenia Foods! Câștigă o bucătărie în valoare de 20.000 Lei și mii de premii săptămânale

Campanie Edenia Foods! Câștigă o bucătărie în valoare de 20.000 Lei și mii de premii săptămânale
octombrie 19
13:51 2017

Bucură-te din nou de emoția meselor #acasă, alături de cei dragi. Cu Edenia poți prepara rapid și ușor un meniu de restaurant chiar la tine acasă. Iar acum orice produs Edenia îți poate aduce #premii pentru bucătăria ta!
Detalii pe www.edenia-foods.ro #IesimlaMasaAcasa

I. Premii saptamanale:
In cadrul campaniei promotionale, se vor acorda in total 1.800 de premii saptamanale, fiecare constand in cate un set de vesela, format din 3 piese, prin trageri la sorti saptamanale. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor acorda cate 300 de premii, fiecare constand in cate un set de vesela, format din 3 piese, in valoare unitara de 110 lei, TVA inclus.
Un participant unic, identificat prin nume, prenume, telefon, adresa postala si/sau e-mail, poate castiga in cadrul campaniei promotionale maximum 4 (patru) premii saptamanale oferite prin tragere la sorti, pe toata durata campaniei promotionale, cu bonuri fiscale diferite, dar doar un singur premiu in cadrul unei trageri la sorti, indiferent de cate numere de telefon si/sau adrese de e-mail foloseste pentru inscrierea/participarea in campania promotionala. In cazul in care un participant participa cu doua sau mai multe numere de telefon si/sau adrese de e-mail, lucru posibil in momentul preluarii datelor de contact, Organizatorul poate decide anularea premiului/premiilor castigate, daca nu respecta conditiile mentionate mai sus. De exemplu, daca un participant castiga si este validat pe parcursul promotiei pentru un maxim de 4 premii si la urmatoarea tragere la sorti castiga inca un premiu, va fi invalidat in calitate de castigator pentru cel de al 5-lea premiu.
DOAR castigatorii validati, isi pot alege premiul constand intr-un set de vesela, format din 3 piese, din cele 4 modele disponibile, dupa cum urmeaza, EXCLUSIV in limita stocului disponibil de seturi de vesela (modele) la momentul revendicarii fiecarui premiu de catre castigatori:
SETUL AQUA format din:
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 21 CM RIM LESS
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 27 CM ALBASTRU RIM LESS
 • 1 x DINI FARFURIE ADANCA 23 CM, DUNGA ALBASTRA RIM LESS
Set AQUA
SETUL SAND format din:
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 21 CM, BEJ
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 27 CM, BEJ RIM LESS
 • 1 x DINI FARFURIE ADANCA 23 CM CU DUNGA BEJ RIM LESS
Set SAND
SETUL SUN format din:
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 21 CM, ROSU, RIM LESS
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 27 CM, ROSU, RIM LESS
 • 1 x DINI FARFURIE ADANCA 23 CM CU DUNGA ROSIE RIM LESS
Set SUN
SETUL TERRA format din:
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 21 CM MARO/GRI RIM LESS
 • 1 x DINI FARFURIE INTINSA 27 CM MARO/GRI RIM LESS
 • 1 x DINI FARFURIE ADANCA 23 CM, CU DUNGA MARO/GRI RIM LESS
Set TERRA
 Marele premiu
In cadrul campaniei promotionale, se va acorda prin tragere la sorti ce va avea loc la finalul campaniei promotionale, un premiu mare, constand intr-o bucatarie creata de Adela Parvu,. In cadrul tragerii la sorti de la finalul campaniei, dintre toate inscrierile valide din perioada 16.10.2017 – 26.11.2017 se va desemna castigatorul unul premiu constand intr-o bucatarie creata de Adela Parvu, in valoare unitara maxima de 20.000 lei, TVA inclus.

VEZI AICI REGULAMENTUL!

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Invitație la teatru din partea Centrului de Zi pentru Adulți Câmpia Turzii

Invitație la teatru! În urma unui parteneriat cu Centrul de Zi pentru vârstnici Turda organizăm pentru dumneavoastră un spectacol de scenete...

Închide