inTurda.ro

The Da Vinci System te invită la primul târg de carieră organizat la Turda: Turda Future Fair!

 Breaking News

The Da Vinci System te invită la primul târg de carieră organizat la Turda: Turda Future Fair!

The Da Vinci System te invită la primul târg de carieră organizat la Turda: Turda Future Fair!
octombrie 19
09:10 2017

The Da Vinci System și Primăria Municipiului Turda au pregătit primul târg de carieră pentru tineri!

Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Asociația The Da Vinci System, vă invită duminică, 22 octombrie, de la ora 10:00 până la ora 18:00, în zona pietonală a orașului, la cel mai mare târg universitar deschis la Turda: Turda Future Fair! 
Acesta este locul unde peste 40 de facultăți din 8 Universități din Cluj-Napoca își deschid porțile pentru tinerii turdeni care încă nu știu ce drum să aleagă. Cum? Fiecare facultate va avea un stand unde vor fi studenți, reprezentanți ai facultății respective. În acest interval, elevii și toți cei interesați, pot adresa întrebări și pot afla toate răspunsurile privind specializările disponibile.

De cele mai multe ori, pentru tineri, alegerea drumului în viață și a carierei reprezintă o adevărată provocare. Ei trebuie uneori să aleagă între a face ceva ce e bine plătit și căutat sau a face ceva ce le place, fără să aibă posibilitatea de a fi consiliați în așa fel încât aceste două beneficii să se îmbine. Pe lângă acest baraj apare încă unul: Facultatea. Ce facultate să aleagă, ce trebuie să facă pentru a fi admiși la facultatea respectivă? Acestea sunt întrebări foarte frecvente pe care elevii de liceu și le pun. Din acest motiv, municipalitatea alături de asociația The Da Vinci System au organizat acest eveniment pentru a-i ajuta.


În cadrul evenimentului vor avea loc numeroase dezbateri și discuții pe tema alegerii carierei, pe o scenă special amenajată pentru invitații noștri: cadre universitare, agenți economici, reprezentanți ai instituțiilor de stat și ai Universităților clujene. 

Acest eveniment nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul Companiei de Apă Arieș și Salinei Turda, ajutându-i pe tineri să schimbe lumea. Ne bucurăm că există astfel de investitori preocupați de dezvoltarea comunității în Turda.

Astfel, pentru mai multe detalii, vă invită să urmăriți evenimentul de pe Facebook:https://www.facebook.com/events/1382448848520965/ și, dacă vreți să aflați mai multe despre această asociație, puteți să faceți acest lucru la punctul de informare din cadrul Turda Future Fair.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Mihai Moiceanu va susține la Turda un workshop de excepție într-un loc de poveste: Salina Equines

Festivalul Photo Romania aduce la Turda un nou eveniment din lumea fotografiei. Expertul Mihai Moiceanu vine la Turda pentru a...

Închide