inTurda.ro

Alforno Prova – Pizza cu gust autentic. Cea mai bună Pizza direct la tine ACASĂ

 Breaking News

Alforno Prova – Pizza cu gust autentic. Cea mai bună Pizza direct la tine ACASĂ

Alforno Prova – Pizza cu gust autentic. Cea mai bună Pizza direct la tine ACASĂ
octombrie 24
09:20 2017

Povestea pizzei începe în antichitate, odată cu pâinea plată, coaptă pe pietre fierbinţi, aromată cu diverse ierburi şi condimente foarte populare în Napoli, Italia.

Primele reţete simple de pizza au fost îmbogăţite în timp, pizza devenind aproape cea mai populară mâncare, fiind reinventată mereu de pasionaţii de pe tot globul, iar de puțin timp și la Mihai Viteazul :).

Iată mai jos programul de funcționare al Pizzeriei Alforno Prova:
Luni – Închis
Marți – Vineri : 11:00 – 14:00 | 17:00 – 22:00
Sâmbătă – Duminică : 17:00 – 23:00

Cu o experiență de peste 7 ani în Italia, managerul Pizzeriei ”Alforno Prova” din Mihai Viteazu, aduce în zona Turda gustul autentic al pizzei. Pizzeria ”Alforno Prova” vine în ajutorul clienților și livrează *GRATUIT comenzile în Turda și localitățile arondate.

În cei 7 ani petrecuți în casa Pizzei, managerul ”Alforno Prova” a obținut și 2 Diplome în acest domeniu, devendind astfel un pizzar calificat.
„Încearcăm să aducem un plus pizzei prin gustul autentic, bazându-ne pe calitate si nu neaparat pe cantitate. Pizza livrată de către noi este coaptă într-un cuptor special cu lemne”, ne-a declarat maestrul pizzeriei Alforno Prova.
Meniul Alforno Prova cuprinde 12 tipuri de pizza(vezi imaginea de mai jos). Pentru comenzi apelați la numărul de telefon: 0747.577.422
*Transportul este GRATIS la minim 2 pizza comandate sau 5 lei la o singură pizza comandata! Pentru meniu sau alte detalii intraţi pe pagina noastră de Facebook!

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
ORA DE IARNĂ 2017. Când se trece la ora de iarnă și cum se schimbă ceasul?

În weekend-ul acesta se va trece la ora de iarnă. Iată cum poate influenţa această trecere organismul uman. ORA DE IARNĂ...

Închide