inTurda.ro

Cercetătorii au descoperit un aliment care poate reduce ţesutul adipos de pe abdomen | Lifestyle

Cercetătorii au descoperit un aliment care poate reduce ţesutul adipos de pe abdomen | Lifestyle

Cercetătorii au descoperit un aliment care poate reduce ţesutul adipos de pe abdomen | Lifestyle
octombrie 25
09:30 2017

Cercetătorii au descoperit şi un aliment care poate reduce ţesutul adipos de pe abdomen.

Este vorba despre ghimbir. Pentru accelerarea metabolismului, ceaiul de ghimbir se bea înainte de fiecare masă,
Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani în medicina ayurvedică şi are efecte excelente în combaterea indigestiei, a migrenelor şi a răcelilor de sezon. Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D, precum şi uleiuri esenţiale cu multiple proprietăţi benefice, cum este gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, acţionează ca tonic general şi înlătură oboseala şi toxinele accumulate în organism.dar şi înainte de culcare, informeaza one.ro.

Cum prepar ceaiul?
Pentru prepararea ceaiului, ai nevoie de rădăcină proaspătă de ghimbir, două căni de apă plată, suc de la o lămâie şi miere. Mod de preparare: se taie ghimbirul în felii şi se adaugă apă călduţă peste el. Se lasă la infuzat 5-10 minute apoi se aruncă feliile de ghimbir şi se adaugă 1-2 linguriţe de miere şi/sau zeamă de lămâie.

Ceaiul de ghimbir are efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril şi antiagregant  plachetar.

Sursa foto: www.fitwirr.com

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Mircea Irimie: „În această zi de sărbătoare, adresez sincere felicitări întregului personal militar, cadrelor militare în rezervă şi veteranilor de război”

LA MULTI ANI ARMATEI ROMANE ! În istoria sa bogată, România şi-a creat de-a lungul timpului vaste tradiţii culturale, religioase,...

Închide