inTurda.ro

VIDEO/Foto: Halloween Party în Parcul Teilor

VIDEO/Foto: Halloween Party în Parcul Teilor

VIDEO/Foto: Halloween Party în Parcul Teilor
octombrie 31
18:44 2017

TSD Turda a organizat astăzi, 31 octombrie 2017, un eveniment special pentru cei micuți de Halloween!

Toți prichindeii curajoși au învățat cum să creeze dovleci „înspăimântători” și s-au distrat la o petrecere tematică. Copiii, însoțiți de părinți, bunici și prieteni au fost întâmpinați în Parcul Teilor, pe „tărâmul de basm” în care s-a desfășurat atelierul de pictat dovleci.

Activitatea inedită a fost susținută și coordonată de Organizația de tineret a Partidului Social Democrat. Toți participanții, indiferent de vârstă, au învățat cum să realizeze decorațiunile simbol ale Halloween-ului.  Deasemenea, Fun Kids Turda a adus la petrecere toate vrăjitoarele, pirații, oamenii păianjen, mumiile și clovnii pentru a crea o atmosferă fantastică. Toți prichindeii care au participat la joacă deghizați în personajele lor preferate au fost înscriși automat la tombola de Halloween.

S-a premiat cel mai original, cel mai înfricoșător și cel mai colorat dovleac, iar participantul cu cel mai interesant  costum a avea parte de o surpriză. Toți participanții au primit din partea organizatorilor cadouri surpriză, bomboane și o experiență de neuitat.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Adio mașini de Bulgaria în România! Vezi ce au decis autoritățile de la Sofia

Lovitură dură pentru românii care şi-au înmatriculat maşinile în Bulgaria. Pentru a pune capăt abuzurilor, autorităţile bulgare au decis radierea...

Închide