inTurda.ro

Cursuri de gimnastică ritmică la TURDA și Câmpia Turzii

 Breaking News

Cursuri de gimnastică ritmică la TURDA și Câmpia Turzii

Cursuri de gimnastică ritmică la TURDA și Câmpia Turzii
noiembrie 07
17:10 2017

Cu peste 11 ani de experiență acumulată la un club de specializat din Madrid – Spania, Emilia Cenan a ales să organizeze cursuri de gimnastică ritmică la Turda și Câmpia Turzii.

Antrenamentele sunt conduse de către Emilia Cenan, cu o bogata experienta in domeniul gimnasticii ritmice, atat ca fosta gimnasta de performanta cat si ca antrenoare. A activat ca sportiva de inalta performanta o perioada de 11 ani la un club de gimnastica ritmica din Madrid, Spania; obtinand numeroase titluri in competitii atat pe plan local cat si national. Dupa intervalul de activitate ca gimnasta, Emilia a ramas sa activeze in interiorul clubului ca antrenoare pentru eleve o perioada de 6 ani. Experienta sa deosebita in formarea si orientarea micilor gimnaste, metodele de antrenament cu rabdare si blandete, stimuland interesul si pasiunea fetitelor pentru gimnastica ritmica o recomanda cu mare incredere.

La TURDA cursurile se desfășoară în sala de sport a Școlii imnaziale “Ioan Opris” în zilele de Marti si Joi de la ora 17:00 – 18:00

La CÂMPIA TURZII antrenamentele au loc in zilele de Luni si Miercuri de la ora 17:00-18:00 la sala de sport a Școlii gimnaziale „Avram Iancu”.

Vârsta minimă pentru practicarea acestui sport este de 3 ani.

CONTACT: 0740 268 442  –  Emilia Cenan.


Related Articles

Citește articolul precedent:
Dansatorii turdeni au participat la Cupa ProDance din Orăștie și la Cupa Castanelor din Baia Mare

Sambata, 4 noiembrie, sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat la Orastie, la Cupa ProDance 2007 la dans sportiv....

Închide