inTurda.ro

Penny Market RECRUTEAZĂ personal în vederea deschiderii noului magazin

 Breaking News

Penny Market RECRUTEAZĂ personal în vederea deschiderii noului magazin

Penny Market RECRUTEAZĂ personal în vederea deschiderii noului magazin
noiembrie 08
14:08 2017

REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Turda! 

Compania continuă investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Grupul are în prezent în România aproximativ 4.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. REWE România va deține în prezent 209 magazine PENNY Market, activand cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. 

În ultimii ani, PENNY Market a fost permanent dedicat asigurării unui sortiment, unei ambianțe și a unor servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor românilor. Începând cu „de România”, comunicarea de brand a devenit mai explicită și plină de emoție. Noul concept de comunicare, „de România”, transmite mesajul că PENNY Market înțelege preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor. 

 În vederea deschiderii noului magazin reprezentanții Penny Market RECRUTEAZĂ:

  • Șef secție
  • Șef Departament
  • Lucrător comercial
  • Casier

Aplică pe www.penny.ro sau lasă CV-ul tău la șeful de șantier, Strada Andrei Mureșanu, nr. 5-9.

Denumirea și adresa obiectivului Șantierului este  – Construire Supermarket „Penny Market”. Constructorul are următoarele sarcini: Realizare acces auto, Realizarea magazinului, realizare acces pietonal, amenajari exterioare, sistematizare verticală, împrejmuire, organizare șantier, pilon publicitar, reclame luminoase.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă din Turda angajează STRUNGAR produse ceramice

Societate cu capital privat german din Turda angajează:  STRUNGAR PRODUSE CERAMICE   Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimetare de la:  Centrul de Consiliere...

Închide