inTurda.ro

Vezi când se vor finaliza lucrările la noul Supermarket Penny din Turda

Vezi când se vor finaliza lucrările la noul Supermarket Penny din Turda

Vezi când se vor finaliza lucrările la noul Supermarket Penny din Turda
noiembrie 08
13:36 2017

REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Turda! 

Compania continuă investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Grupul are în prezent în România aproximativ 4.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. REWE România va deține în prezent 209 magazine PENNY Market, activand cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. 

În ultimii ani, PENNY Market a fost permanent dedicat asigurării unui sortiment, unei ambianțe și a unor servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor românilor. Începând cu „de România”, comunicarea de brand a devenit mai explicită și plină de emoție. Noul concept de comunicare, „de România”, transmite mesajul că PENNY Market înțelege preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor. 

Constructorulul viitorului Supermarket Penny de pe Strada Andrei Mureșanu, nr. 5-9, este SC Nortek Trust AG SRL și are ca termen de finalizare luna Octombrie 2018. 

Denumirea și adresa obiectivului Șantierului este  – Construire Supermarket „Penny Market”. Constructorul are următoarele sarcini: Realizare acces auto, Realizarea magazinului, realizare acces pietonal, amenajari exterioare, sistematizare verticală, împrejmuire, organizare șantier, pilon publicitar, reclame luminoase.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Măsurile fiscale nesăbuite ale Guvernului Tudose vor pune Municipiul Câmpia Turzii în dificultate

Măsurile fiscale nesăbuite ale Guvernului Tudose vor pune Municipiul Câmpia Turzii în dificultate ​Principala temă de discuții la Adunarea Generală...

Închide