inTurda.ro

Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A. este ocupat în totalitate

Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A. este ocupat în totalitate

Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A. este ocupat în totalitate
noiembrie 09
09:32 2017

  În cursul zilei de ieri, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a semnat contractul pentru concesionarea ultimei parcele de teren în suprafață de 8100 mp. din Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A.

Prin contractul semnat, S.C. CASO MECHATRONICS SRL Tîrgu Mureș care a câștigat licitația va realiza la Câmpia Turzii o investiție de peste 260.000 Euro, asigurându-se creerea unui număr de 20 locuri de muncă în prima fază, urmând ca  până la sfîrșitul perioadei de investiție, numărul acestora să se dubleze. Societatea din Tîrgu Mureș, cu profil industrial este specializată în fabricarea de mașini și utilaje.

Într-un singur an, echipa condusă de primarul municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN a reușit să populeze în totalitate cele 5,49 hectare de teren situat în Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor nr.169. Practic, prin contractele încheiate cu cele patru societăți: S.C. Berg Banat SRL, SC Marco Plast SRL, SC Sosim Trans SRL și Caso Mechatronics Tîrgu Mureș, s-au pus bazele unor investiții de aproximativ 6 milioane de Euro în Municipiul Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
TNL Campia Turzii: Peste 70 de persoane au donat sange in cadrul acțiunii “Donează sânge. Salvează vieți!”

Acțiunea “Donează sânge. Salvează vieți!” inițiată de Tineretul Național Liberal din Câmpia Turzii și Asociația Liberalism pentru Comunitate, desfășurată astăzi...

Închide