inTurda.ro

VIDEO: Cursuri internaționale de tehnică și interpretare vocală Masterclasses la Salina Turda

VIDEO: Cursuri internaționale de tehnică și interpretare vocală Masterclasses la Salina Turda

VIDEO: Cursuri internaționale de tehnică și interpretare vocală Masterclasses la Salina Turda
noiembrie 14
20:37 2017

În perioada 12-17 noiembrie 2017 la Turda se va desfășoară SĂPTĂMÂNA LIRICĂ. Tineri soliști de operă și studenți din Spania, Italia, Coreea de Sud, Japonia, China si România, participa în aceste zile la Cursurile internaționale de tehnică și interpretare vocală Masterclasses, susținute de baritonul italian ALFIO GRASSO, docent al universităților de profil din Madrid, Milano și Seul

Cursurile de tehnică și interpretare vocală se desfășoară și la Salina Turda! Studenții care au venit la Turda au avut astăzi prima zi de curs în Amfiteatrul Minei Terezia din „Cel mai frumos loc subteran din lume!”.

Initiatorii proiectului au optat pentru municipiul Turda, din dorinţa de a găsi locuri cât mai interesante și neconvenționale de desfășurare a cursurilor de perfecționare, dar, mai ales, pentru promovarea cât mai multor orașe și zone turistice autohtone. Aceasta este și rațiunea pentru care o parte din cursurile de tehnică vocală vor avea loc la SALINA TURDA.

Organizatori:  Primăria Turda, Casa de Cultură Turda si Asociația Culturală Opera Vox. Colaboratori: Salina Turda și Teatrul „Aureliu Manea”. .

Cursanții vor fi prezenți și Miercuri, 15 noiembrie, în amfiteatrul din Salina Turda de la orele 13:30 până la 16:30, unde vor desfășura următoarele tehnici: Interpretare, repertoriu, concert- lectie – Alfio Grasso şi Adela Bihari.

VIDEO: A început SĂPTĂMÂNA LIRICĂ! Studenți din Coreea de Sud, Japonia, China, Spania, Italia și România sunt prezenți în aceste zile la Turda

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sasaeac: „Primarul Matei Cristian, pe care îl blamați, a salvat clubul în 2013 și a atras prin nenumărate acțiuni publice mediul privat lângă echipa orașului”

Președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Saseac, a făcut câteva precizări clare pe rețeaua de socializare Facebook, în ceea ce privește...

Închide