inTurda.ro

Cum să supravietuiești unui INFARCT când esti singur!

Cum să supravietuiești unui INFARCT când esti singur!

Cum să supravietuiești unui INFARCT când esti singur!
noiembrie 23
09:45 2017

Multe persoane sunt singure atunci cand sufera un atac de cord. Din momentul în care inima bate necorespunzator si victima incepe sa simta o stare de lesin, are doar aproximativ 10 secunde inainte de a-si pierde conştienţa.

Aceste victime se pot ajuta prin a tusi in mod repetat si foarte energic. O respiratie adanca ar trebui sa fie luata inainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca si prelungita, asa cum e atunci cand se produce sputa din adancul pieptului.

O respiratie si o tuse trebuie repetate la fiecare doua secunde, fara oprire pana soseste ajutorul sau pana cand inima se simte ca bate in mod normal din nou, informează sănătoszidezi.ro .
Respiratiile adanci aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima si pastreaza sangele in circulatie. Presiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal. In acest fel, victimele atacurilor de inima pot ajunge la spital.

Iată care sunt cele mai comune simptome observate în rândul persoanelor care au suferit un atac de cord. Vezi aici cum poți evita atacurile de cord.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO/Foto: POTAISSA s-a impus în fața campioanei Dinamo București! Turda este pe locul 1 în Liga Zimbrilor

Magnificii de la TURDA au învins în această seară Campioana României, Dinamo București! Potaissa Turda s-a impus cu scorul de...

Închide