inTurda.ro

VIDEO: Constantea Daciana din Campia Turzii a câștigat Trofeul international Euro Pop Music Vision

VIDEO: Constantea Daciana din Campia Turzii a câștigat Trofeul international Euro Pop Music Vision

VIDEO: Constantea Daciana din Campia Turzii a câștigat Trofeul international Euro Pop Music Vision
noiembrie 29
10:00 2017

Toamna se numara talente iar Daciana Constantea confirma talentul prin rezultate de Aur pe care le are de-a lungul timpului. Recent a reusit aceste merite la nivel national si international.

Daciana este eleva a Scolii Avram Iancu din Campia Turzii in clasa a VIII-a si totodata la Scoala de canto Studii Muzicale de Arte ,,Next Star” din toamna 2016, pregatita de distinsa doamna soprana prof. Anca Parlog.

Artista, la doar 14 ani are un portofoliu artistic impresionant avand 43 de competitii alaturi de 90 de premii toate obtinute cu talentul nativ, pregatire, sacrificii si sustinere avand premii de Grand Prix si Golden in tari straine dar si in Romania la toate sectiuni de interpretare (etno / folclor , pop romanesc , pop international ).

In data de 18 noiembrie la Casa Universitarilor Bucuresti sa desfasurat Festival National ”Star de 5 Stele” , concurenta reusind Aur la sectiuni Pop romanesc / Etno si Argint la Pop jazz , fiind faorte incantata de aceste premii mari. Dupa o saptamana, mai exact pe 24-25 noiembrie, o alta participare la nivel international Festival Euro Pop Music Vision – Editia 3 , desfasurat la Centrul Cultural Arcub – Bucuresti , Daciana Constantea fiind un talent deosebit a reusit sa obtina TROFEUL la grupa 14 ani fiind cea mai apreciata de catre juriu international si personalitati : Presedinte jur

iu – Mircea Dragan ( director al al Societatii Romane de Televiziune, compozitor , orchestrator , dirijor ) , Marius Teicu -(compozitor, pianist, profesor de teatru dirijor, solist vocal ) , doamna Cornelia Duta -( producator de emisiuni Tv – Etno Tv,” Zestrea Neamului ” , ”Destine celebre ” , solista vocal , textiera ) , doamna Susanna Mallei -(directoare Festival international ” Citta di UTA ”, textier , presedinta Asociatiei Culturale ” Stelle e Umanita ” . Orazio Zampaglione – ( redactor-producator , director la radio din Ital

ia ” Radio Orion ” , presedinte -jurat in numeroase fetsivaluri internationale si nationale ) , Viorel Stoian – ( vicepresedinte Asociatie Culturale ” Star ” – Piatra Neamt , director festival national ” Ziua Zambetului ” , jurat in maimulte festivaluri internationale si nationale ) , Florin Ursulescu – ( ziarist, scriitor, ,redactor la revista Saptamana membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania- sectia Muzicologie ) si alti membri jurati.

Tanara talentata face un oras mandru cu performantele de Aur prin interpretarile prezentate in multe locuri. Ajutorul i-a fost acordat de Asociatia pentru Familie suportand toate cheltuielile de la orele de canto, taxa festival, drum, cazare si inclusiv tinute de scena avand un contract de sponosrizare pana in 2018 si transmite multumiri pentru acest ajutor si increderea care o au pentru talentul Dacianei.

Totodata multumiri aduce si doamnei profesoare pentru pregatirea tehnica vocala, oameniilor care ii sunt alaturi atat din tara cat si din strainatate, o incurajeaza si o apreciaza. Daciana mereu este insotita in deplasari doar de mama ei si ii multumeste ca ii sta alaturi. Pentru toata munca si meritele muizcale obtinute are bucuria de a fii invitata de catre conducerea orasului la evenimentul de sarbatoare nationala de 1 Decembrie pentru intonarea imnul Romaniei si cu bucurie in suflet vrea sa fie prezenta alaturi de intreg oras, Campia Turzii de la ora 12.00 si seara de la ora 18.00. In 17 Decembrie o va astepta pe talentata artistia o noua provocare in orasul Bacau la 3 sectiuni de interpretare , ii uram succes si vesti frumoase pentru Campia Turzii.   Felicitari , Daciana Constantea !


Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Programul de circulație al autobuzelor STP Turda în mini vacanța de 1 decembrie

ANUNȚ JOI 30.11.2017 si VINERI 01.12.2017  fiind declarate zile libere legale, autobuzele STP vor circula conform progamului de Sâmbătă. VINERI...

Închide