inTurda.ro

Primăria Municipiului Turda și-a actualizat site-ul!

Primăria Municipiului Turda și-a actualizat site-ul!

Primăria Municipiului Turda și-a actualizat site-ul!
decembrie 05
12:58 2017

Comunicat de presă
Primăria Municipiului Turda și-a actualizat site-ul!
www.primariaturda.ro

Începând de astăzi, cetățenii municipiului Turda și toți cei interesați pot accesa noua versiune a website-ului instituției. Noua platformă are conținutul structurat într-o formă mult mai accesibilă și mai prietenoasă, astfel încât accesul la informațiile de interes public să fie cât mai simplu. Site-ul poate fi accesat de pe orice device: telefon mobil, tabletă, laptop, PC.

Site-ul actualizat are 6 secțiuni principale: Acasă, Primăria Turda, Consiliul Local, Taxe Online și Contact. Pe fiecare ramură în parte, informația este foarte clar structurată.

O noutate absolută este faptul că de acum cetățenii Turzii își vor putea plăti taxele și impozitele online. S-a creat interconectivitatea dintre serverul de plăți al Primăriei Municipiului Turda și ghișeul.ro, pentru ca cetățenii să poată face toate plățile online și să își consulte situația fiscală, printr-un procedeu foarte simplu.

Actualizarea site-ului face parte din strategia de dezvoltare a programului SMART CITY la nivelul municipiului Turda, care are la bază utilizarea noilor tehnologii într-un mod cât mai eficient și transparent. De asemenea, în perioada imediat următoare, vom lansa cea mai modernă aplicație la nivel național în ceea ce privește eliberarea certificatelor de urbanism și obținerea autorizațiilor de construire, sau alte documente eliberate de către Serviciul Evidența Patrimoniului și GIS.

Biroul de presă.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
COMUNICAT: Încheierea proiectului „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu”

04.12.2017 U.A.T. Municipiul Turda, în parteneriat cu Idel Innovation SRL și PROIS-NV, anunță încheierea proiectului „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat...

Închide