inTurda.ro

Foto: O zi plină de emoție și momente frumoase la Centrul de Zi Carine Câmpia Turzii

Foto: O zi plină de emoție și momente frumoase la Centrul de Zi Carine Câmpia Turzii

Foto: O zi plină de emoție și momente frumoase la Centrul de Zi Carine Câmpia Turzii
decembrie 07
16:05 2017

Centrul de Zi pentru Adulți și Centrul de Zi Carine au desfășurat astăzi o activitate comună, intitulată: „Bunici de împrumut”.

Scopul evenimentul a fost ca beneficiarii celor două centre să socializeze, să se cunoască mai bine și să își împărtășească experiențele.

Conceptul „bunici de împrumut” este o practică de asistență socială care a fost implementat în mai multe țări ale lumii și care are în vedere schimbul de experiențe și de emoții între copii și vârstnici.

Prin această acțiune se dorește eliminarea barierelor care apar între generații diferite de vârste şi crearea de relații de prietenie între bunici și copii.

O zi plină de emoții și momente frumoase. Astfel putem descrie ziua de azi, zi în care a avut loc activitatea ” Bunici de împrumut”, organizată de Centrul de Zi pentru Adulți împreună cu Centrul Carine. Mulțumim d-lui primar Dorin Nicolae Lojigan pentru susținere și cuvintele frumoase adresate. De asemenea, vă mulțumim vouă, dragi beneficiari pentru deschidere, spirit de sacrificiu și altruismul de care ați dat dovadă. După cum spune o vorbă din bătrâni, nu se poate să faci singur ce putem face toți, împreună.”, au transmis reprezentanții Centrulului de Zi pentru Adulti Campia Turzii.

Sursa foto: Facebook – Centrul de Zi pentru Adulți

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Naistul Radu Nechifor, invitat special la Concertul de Craciun al Salinei Turda

Concertul de Craciun al  Salinei Turda Salina Turda are placerea de a va invita duminica, 17 decembrie 2017, incepand cu...

Închide