inTurda.ro

„Iată vin colindătorii” – la Câmpia Turzii

„Iată vin colindătorii” – la Câmpia Turzii

„Iată vin colindătorii” – la Câmpia Turzii
decembrie 11
20:28 2017

„Iată vin colindătorii” – la Câmpia Turzii

Continuând tradiția concertelor de Crăciun, Asociația Civică pentru Inițiativă şi Acțiune Comunitară Câmpia Turzii organizează Festivalul de Colinde pentru copii:”Iată vin colindătorii”.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, vineri, 15 decembrie 2017, începând cu ora 15:00.

În cadrul spectacolului, care aduce în sufletele comunității noastre un crâmpei din spiritul sărbătorilor de iarnă, cei prezenți vor putea asculta cele mai alese creații tradiționale româneşti.

Dragostea pentru obiceiurile de iarnă şi sunetul colindelor autentice constituie principalul element de atracție al festivalului.

Repertoriul va cuprinde cântece de Crăciun ale elevilor de la instituțiile şcolare din oraş, copii de la Parohia Ortodoxă nr. 5, precum şi Clubul Copiilor.

Festivalul este un nou prilej de prezentare a tradițiilor şi obiceiurilor populare, prin intermediul colindelor păstrate din generații.

Astfel, cetăţenii sunt invitați sa ia parte la un concert tradițional de iarnă, în care glasul pur al copiilor va reflecta spiritul Crăciunului.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Teatrul din Turda în ropote de aplauze la Suceava

Comunicat de presă TEATRUL DIN TURDA ÎN ROPOTE DE APLAUZE LA SUCEAVA        În data de 07 și 08 decembrie,...

Închide