inTurda.ro

Trei noi sensuri unice și parcări suplimentare în zona centrală din Câmpia Turzii

 Breaking News

Trei noi sensuri unice și parcări suplimentare în zona centrală din Câmpia Turzii

Trei noi sensuri unice și parcări suplimentare în zona centrală din Câmpia Turzii
decembrie 12
13:24 2017

Primăria Municipiului Câmpia Turzii informează că, începând de astăzi, 12.12.2017, ora 20:00 se vor institui trei sensuri unice în zona Pieței Unirii.

Conform unui studiu de trafic efectuat de către o firmă specializată, datorită aglomerației traficului și lipsei unui număr suficient de parcări, a rezultat necesitatea instituirii unor sensuri unice în zona centrală, după cum urmează:

– pe strada Băii, ambele tronsoane, de la sediul Taxe și Impozite Locale până la prima intersecție și în continuare până la intersecția cu str. Parcului,

-precum și pe strada Parcului, de la sensul giratoriu de lângă Palatul Copiilor, până la hala de lactate din Piața Unirii.

Rugăm conducătorii auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.

De asemenea, au fost marcate și parcări suplimentare. Vă rugăm, să respectați încadrarea în marcajele trasate.

Acestea sunt necesare pentru crearea confortului în trafic a conducătorilor auto prin fluidizarea traficului și asigurarea unui număr suficient de locuri de parcare.

Direcția Relații cu Comunitatea 

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Încă un proiect european câștigat de municipalitate! Proiectul „CEPS Turda – calitate, educație și prietenie în școlile din Turda” a fost selectat pentru finanțare!

Cererea de finanțare depusă de Primăria Municipiului Turda pentru proiectul „CEPS Turda – calitate, educație și prietenie în școlile din...

Închide