inTurda.ro

Campanie TSD Turda: de Crăciun „Fă o bucurie cu o jucărie!”

Campanie TSD Turda: de Crăciun „Fă o bucurie cu o jucărie!”

Campanie TSD Turda: de Crăciun „Fă o bucurie cu o jucărie!”
decembrie 13
18:02 2017
Organizația de tineret a Partidului Social Democrat își propune cu ajutorul turdenilor sa dea o mâna de ajutor lui Moș Crăciun! Astfel ne dorim sa colectam cât mai multe jucării și hăinuțe pentru copiii la care, de cele mai multe ori, Mos Crăciun nu ajunge. Campania se desfăşoară în foaierul Teatrului Municipal Aureliu Manea unde au fost deja amenajate locuri pentru cei care vor să doneze jucării, dar și hăinuțe.
Principalii beneficiari ai donațiilor vor fi copiii de la orfelinatul Sfântul Daniel din Turda, dar in cazul in care generozitatea dumneavoastră o sa depășească nevoile acestor copii, o sa fie identificați și alți nevoiași cărora sa le luminam sărbătorile. 
 
Drept mulțumire pentru gestul dumneavoastră, grupul Turda Tin sub îndrumarea parintelui Zahan impreuna cu principalii beneficiari, copiii de la orfelinatul Sfantul Daniel vor prezenta Duminica, 17 Decembrie la finalul ultimului spectacol pentru copii de la teatrul Aureliu Manea un moment artistic. Se vor interpreta vocal și instrumental cele mai reprezentative colinde pentru a ne introduce pe toti in atmosfera magica a Crăciunului.
 
Împreuna putem lumina Crăciunul , „Fa o bucurie cu o jucărie”!

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Anunț întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabileîn data de 13.12.2017, între orele 10.00 -16.00, în municipiul Câmpia Turzii,...

Închide