inTurda.ro

Hour of Code la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” Turda

Hour of Code la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” Turda

Hour of Code la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” Turda
decembrie 14
10:04 2017

Începutul lunii decembrie reprezintă deja perioada de desfășurare a deja tradiționalei Hour of Code – ora globală de programare și tehnologie a computerelor.

Evenimentul, aflat la a patra ediție, a fost marcat la Școala Gimnazială Teodor Murășanu prin activități specifice desfășurate în cabinetul de informatică. Elevii, îndrumați de d-nele profesor Carmen Szekely, Dorina Vitalis și Dorina Felvinți, au demonstrat că, parcurgând tutorialele disponibile, pot deveni mici informaticieni, creatori de jocuri cu ajutorul blocurilor de cod.

Valorificarea oportunităților oferite de Asociația ADFABER prin ora globală de programare este posibilă și pentru elevii care nu sunt familiarizați cu computerul, parcursul acestora fiind ghidat într-un mod intuitiv și amuzant în același timp. La finele orei, fiecare elev a primit o diplomă prin care se certifică implicarea și reușita într-ale progamării.

  

Director,

Gianina Silvia Matei

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tenorul Neil Latchman si pianistul Alex Stobbs reuniti intr-un concert caritabil în Salina Turda

Tenorul Neil Latchman si pianistul Alex Stobbs reuniti intr-un concert caritabil în Salina Turda, ce va cuprinde lucrările lui Chopin,...

Închide