inTurda.ro

Iată primele rezultate ale cursurilor de teatru în liceele din Turda

Iată primele rezultate ale cursurilor de teatru în liceele din Turda

Iată primele rezultate ale cursurilor de teatru în liceele din Turda
decembrie 22
08:42 2017

Comunicat de presă

          Duminică, 17 decembrie, a avut loc primul spectacol al elevilor ce participă la cursurile de teatru organizate de actorii turdeni. Este vorba despre actorii Vali V. Popescu și Raluca Radu, cei doi se ocupă de elevii Colegiului Tehnic Turda.

      Acest proiect teatral, va culmina în vara anul 2018, în luna iunie, cu un festival dedicat elevilor de liceu. Vor concura toate trupele de teatru ale fiecărui liceu, iar toți ceilalți sunt invitați să-și susțină liceul.

          Iată câteva cuvinte ale unui tânar debutant în ale teatrului:

,,Ne-au chemat în amfiteatru. Era sala plină, dar am rămas mai puțin de un sfert dintre elevii care vroiau să vadă despre ce e vorba. Doi minunați actori de la Teatrul Aureliu Manea din Turda au venit să vorbească cu noi. Unii au intrat pentru prima dată în teatru sau pe scenă. Am descoperit o altă lume, ne-a făcut mai uniți și a creat un grup de nedespărțit. Cei doi actori ne-au făcut o surpriză de neuitat: o piesă de teatru. Suntem primul liceu din Turda care face o piesă de teatru atât de repede. Am stat multe ore să pregătim acest spectacol. Înainte să începem, ne-am concentrat la tot ce avem de făcut pe scenă și am intrat cu foarte mari emoții. Mă bucur că au fost oameni în sală, oameni care ne-au susținut și au fost alături de noi. Le mulțumesc colegilor mei că au dat dovadă, pe tot parcursul repetițiilor de până acum, de curaj și devotament. Vă mulțumim Vali V. Popescu și Raluca Marina Radu pentru că sunteți alături de noi și că ne ajutați să creăm o magie atunci când suntem la teatru. Vă așteptăm să vizionați următorul nostru spectacol în vara anului 2018. Sper să aveți pe lângă asta, o altă surpriză. Însă mai trebuie să muncim ca să înflorească. ALL FOR ONE reprezintă unitatea elevilor de la Colegiul Tehnic Turda, elevi cu care am onoarea să lucrez. Vă așteptăm cu drag pe toți la teatru!“- Dragoș Pleșa.

     Din ianuarie, actorii vor continua pregătirile cu elevii, iar noi așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe scenă.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Foto: Automăturătoare achiziționată de Compania de Salubritate din Câmpia Turzii

  Primăria Municipiului Câmpia Turzii a înțeles necesitatea tehnologizării procesului de măturare a străzilor, astfel că în această perioadă a...

Închide