inTurda.ro

VIDEO – Consilierul Tot Vasile, nemulțumit de atitudinea primarului: „Dumneavoastră veniți și ne sfădiți pe noi, consilierii locali, rugămintea mea este să vă faceți temele!”

 Breaking News

VIDEO – Consilierul Tot Vasile, nemulțumit de atitudinea primarului: „Dumneavoastră veniți și ne sfădiți pe noi, consilierii locali, rugămintea mea este să vă faceți temele!”

VIDEO – Consilierul Tot Vasile, nemulțumit de atitudinea primarului:  „Dumneavoastră veniți și ne sfădiți pe noi, consilierii locali, rugămintea mea este să vă faceți temele!”
ianuarie 10
11:40 2018

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a convocat imediat o conferință de presă în cadrul căreia și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea consilierilor din opoziție, care prin lipsa lor din forul deliberativ au oprit demersurile administrației privind aprobarea unei finanțări europene de aproximativ 9 milioane de euro.

Consiliul Local a fost convocat din nou în ședință extraordinară marți, 09 ianuarie 2018, pentru a vota acest proiect. Surpriza a venit din partea Primarului Dorin Lojigan care în urma erorilor specificate de către consilierii locali din opoziție, în ceea ce privește inventarul din proiectul cuprins pe ordinea de zi, a recomandat consilierilor de la putere să voteze ”Abținere” la acest Proiect de hotărâre.

Având în vedere faptul că proiectul de hotărâre nu poate fi retras de pe ordinea de zi, recomand consilierilor locali să voteze abținere la acest proiect de hotărâre pentru a putea clarifica neconcordanțele pe care consilierii locali le-au descoperit în cadrul proiectului de hotărâre. Numai cine nu muncește nu greșește, este posibil să existe aceste erori”, a precizat Dorin Lojigan. (VIDEO – min. 27:00)

După intervențiile consilierilor din partea PSD, Monica Uioreanu și Isac Tudorache, a luat cuvântul și consilierul PPU-sl, Tot Vasile Simion, care a atras atenția în ceea ce privește erorile acestui proiect de hotărâre și nemulțumirea față de atitudinea avută de Primarul Dorin Lojigan, la conferința de presă din 29 decembrie 2017:

Eu unul, vă spun de acuma, eu VOTEZ ÎMPOTRIVĂ ca sancțiune pentru că nu s-a lucrat profesionist. Domnul Primar, pe dumneavoastră cine v-a trimis aici? Veniți cu asftel de materiale și ne și sfădiți dupaceea! Domnule Primar, nu ne confundați cu angajații primăriei, cu consilierii dumneavoastră. Noi suntem consilieri locali și răspundem patrimonial. Dumneavoastră ne-ați dat în judeactă, pe mine și pe alți 10 colegi, pentru că am schimbat un viceprimar din funcție. Eu dacă voi pierde acel proces, plătesc 87.000 de lei… Noi suntem puși aici să discută, să analizăm, să dezbatem! Dumneavoastră veniți și ne sfădiți pe noi, consilierii locali, rugămintea mea este să vă faceți temele!”, a precizat Tot Vasile.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
VIDEO: Marea asfaltare de la Câmpia Turzii a ajuns la Neața cu Răzvan și Dani

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit. De...

Închide