inTurda.ro

CNAIR: Pe autostrada Sebeș-Turda aluneci ca pe gresie!

CNAIR: Pe autostrada Sebeș-Turda aluneci ca pe gresie!

CNAIR: Pe autostrada Sebeș-Turda aluneci ca pe gresie!
ianuarie 11
14:23 2018

CNAIR: Pe autostrada Sebeș-Turda aluneci ca în baie, pe gresie

Reţeta folosită la asfaltare face şoseaua periculos de alunecoasă!

Lotul 3 are o lungime de 12,5 kilometri lungime şi trebuia inaugurat, la fel ca de altfel întreaga autostradă Sebeş-Turda, încă din 2016. Încă nu s-a făcut recepţia lucrărilor şi deja constructorul trebuie să facă reparaţii.

Şefului şantierului a fost prezent la inspecţia făcută de specialiştii Companiei de Autostrăzi dar nu a vrut să comenteze afirmaţiile oficialilor, informează Digi24.ro

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Şerbănescu, a declarat după inspecţia pentru recepţionarea lotului 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda, că anumite neconformităţi descoperite în luna noiembrie 2017 s-au menţinut.

”Am constatat că s-au menţinut anumite neconformităţi descoperite şi în luna noiembrie a anului trecut, ca atare, vom vedea şi ce spun şi celelalte două echipe, pentru că au fost trei echipe, practic, astăzi în inspecţie, una care s-a ocupat de verificarea structurilor, una de siguranţa rutieră şi a treia echipă, noi împreună cu presa, cea care s-a ocupat de partea de drumuri. După câte am văzut, există aceste neconformităţi, se va întruni comisia în după-amiaza aceasta, va studia inclusiv documentele şi în funcţie de ce se va stabili se va decide dacă se acordă sau nu recepţia”, a spus Alin Şerbănescu.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
IPJ Cluj, despre accidentul rutier de pe strada Clujului

În 08.01.2018, in jurul orei 09:00, pe strada Clujului, din Turda, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară...

Închide