inTurda.ro

La Lorraine angajează Supply & Customer Operations Manager

La Lorraine angajează Supply & Customer Operations Manager

La Lorraine  angajează Supply & Customer Operations Manager
ianuarie 16
14:32 2018

La Lorraine Bakery, cu sediul în Câmpia Turzii, angajează Supply & Customer Operations Manager.

La Lorraine Bakery Group, leader in industria de panificatie din Belgia, impreuna cu Macromex, liderul roman de piata in distributia produselor alimentare cu temperatura controlata, si-au reunit competentele si experienta in nou infiintata companie La Lorraine Romania.

Fabrica este localizata in Parcul Industrial Reif din Campia Turzii si reprezinta cea mai mare investitie din ultimii ani din aceasta zona – aproximativ 17 milioane de euro.

APLICĂ AICI pentru acest loc de muncă!

Fabrica corespunde celor mai inalte standarde, avand echipamente complet noi, de ultima generatie. Suprafata construita de aproape 6.000 mp include hala de productie, cladirea tehnica, spatiile de stocare pentru materii prime, depozitul de congelare si o cladire pentru birouri.

Tehnologia avansata asigura o productivitate ridicata, obiectivul principal fiind furnizarea unei game largi si unice de produse de panificatie, la o calitate superioara.

“Credem ca cea mai buna metoda de a mentine satisfactia consumatorilor este de a inova continuu, de a asigura o calitate constanta si o autenticitate a produselor, atat in ceea ce priveste gustul, cat si aspectul.”, a declarat tot in cadrul evenimentului domnul Guido Vanherpe, CEO-ul La Lorraine Bakery Group, o afacere de familie cu peste 50 de ani de traditie si experienta in industria de morarit si panificatie.

Pentru prima etapa, fabrica din Campia Turzii este dotata cu o linie de productie automata, cu o capacitate de 5.000 de baghete sau 25.000 de chifle pe ora. Etapele urmatoare prevad expansiunea fabricii cu pana la 8 linii de productie, estimandu-se o investitie suplimentara de 40 de milioane de euro in urmatorii ani.

Produsele La Lorraine Romania sunt distribuite in retailul modern si traditional, precum si in segmentul HORECA, prin intermediul Macromex,  leader in distributia produselor cu temperatura controlata.

Macromex si-a propus un nou proiect pentru perioada imediat urmatoare, proiect ce consta in construirea unei platforme de distributie multi temperatura, ultra moderna, ce va raspunde celor mai exigente cerinte operationale din domeniu, utilizand tehnologie de varf. Depozitul complet automatizat din Campia Turzii, cu o capacitate de peste 20.000 de paleti, va beneficia de un concept nou de refrigerare, menit sa distribuie temperatura in mod uniform, cu un consum mai mic de energie.

Acest centru regional, va acoperi prin distributie secundara, o raza de 350 de km si va servi fabrica La Lorraine Romania pentru ca produsele sa ajunga la clienti in cel mai rapid si eficient mod posibil.

Prin intermediul celor doi parteneri strategici, astazi fiecare magazin are posibilitatea de a avea propria brutarie, un loc ce poate oferi produsul proaspat, aburind, beneficiind in acelasi timp de rapiditate, calitate constanta si optimizare in managementul stocului.

“La Lorraine nu este o banala paine. La Lorraine este pasiune, La Lorraine este migala, La Lorraine este emotie, La Lorraine este traditie. Este acea traire pe care ti-o doresti in fiecare dimineata cand intri in bucatarie si simti mirosul pufos al painii proaspete scoase din cuptor.”, a incheiat domnul Minulescu.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Deputatul PSD Cristina Burciu, la bilanţul primului an din Parlament: „Sunt la dispoziţia oamenilor şi a autorităţilor locale din judeţul Cluj!”

De la începutul primului meu mandat în Parlamentul României, mi-am axat activitatea pe rezolvarea problemelor cu care se confrunta cetăţenii...

Închide