inTurda.ro

Școala Generala Teodor Murășanu a găzduit o competiție de vorbit în public pentru elevi de gimnaziu

Școala Generala Teodor Murășanu a găzduit o competiție de vorbit în public pentru elevi de gimnaziu

Școala Generala Teodor Murășanu a găzduit o competiție de vorbit în public pentru elevi de gimnaziu
ianuarie 24
18:45 2018

În 23 ianuarie, în Școala Generală Teodor Murășanu a avut loc prima ediție Public Speaking Tournament Turda Junior, ediție dedicată elevilor de gimnaziu, organizat de Asociația The Da Vinci System și coordonat de Andra Vancea. Aceasta a fost a doua editie PSTT!, prima având loc în decembrie 2017, fiind o competiție națională dedicată elevilor de liceu.

La această competiție, au participat 10 elevi care și-au susținut discursurile pe tema „Cine are carte are parte”. Dintre aceștia, Ielciu Mara, Dan Rebeca, Daria Nicula, Mihai Iftime și Roxana Mihuț, după deciziile juraților, au intrat în finală, unde și-au prezentat într-o manieră persuasivă ideile originale referitoare la „Modul în care mă comport cu ceilalți reflectă modul în care ceilalți se comportă cu mine”. Totuși, o persoană s-a remarcat prin originalitate și putere de convingere, aceasta fiind Roxana Mihuț, câștigătoarea PSTT! Jr, urmată de Mihai Iftime – Locul II și Daria Nicula – Locul III. Finala poate fi vizionată pe https://www.facebook.com/TheDaVinciSystem/videos/1261854097248980/ .

În urma unei idei exceptionale de înființare a unui PSTT Junior, am rămas cu experiențe de neuitat care mi-au deschis noi orizonturi, noi oportunități și, pentru că oamenii cu care am colaborat au fost extrem de deschisi cu mine dar și cu ceilalți, ți-e mai mare dragul să participi la astfel de competiții!” – Roxana Mihuț despre experiența ei în cadrul PSTT! Jr.

Acest eveniment nu ar fi putut avea loc fără Școala Generală Teodor Murășanu, instituție care a găzduit această competiție.

Pentru a fi la curent cu noile evenimente organizate de tinerii din The Da Vinci System, îi puteți găsi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TheDaVinciSystem/ dar și pe site-ul https://thedavincisystem.eu/ .

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
5 posturi vacante la o firmă din Turda

Firmă din Turda angajează: 1. Lăcătuş mecanic- întreţinere 2. Şef birou aprovizionare Cerinţe: inginer mecanic, cu experienţă pe un post...

Închide