inTurda.ro

Penny Market-ul situat pe strada Andrei Mureșanu se va deshide săptămâna viitoare

Penny Market-ul situat pe strada Andrei Mureșanu se va deshide săptămâna viitoare

Penny Market-ul situat pe strada Andrei Mureșanu se va deshide săptămâna viitoare
ianuarie 29
14:53 2018

REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Turda!

Constructorul SC Nortek Trust AG SRL, a predat către grupul REWE România noul Supermarket Penny situat pe Strada Andrei Mureșanu din Turda.

Conform informațiilor care au ajuns la redacția inTurda.ro,  în momentul de față Penny așteaptă avizele din partea ISU, urmând ca în săptămâna următoare (5-10 februarie 2018) acesta să fie deschis oficial!

Deși se dorea deschiderea acestuia mult mai devreme, primele discuții fiind chiar înainte de revelion, se pare că normele ISU sunt foarte stricte în ceea ce privește accesul spre un supermarket, iar compania a fost nevoită să facă și un sens giratoriu la intrarea în parcarea Penny.

Compania continuă investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Grupul are în prezent în România aproximativ 4.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. REWE România va deține în prezent 209 magazine PENNY Market, activand cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați.

În ultimii ani, PENNY Market a fost permanent dedicat asigurării unui sortiment, unei ambianțe și a unor servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor românilor. Începând cu „de România”, comunicarea de brand a devenit mai explicită și plină de emoție. Noul concept de comunicare, „de România”, transmite mesajul că PENNY Market înțelege preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Accident la intrarea în Turda, aproape de podul de peste râul Arieș

Duminică seara pe DN 1, la intrare în Turda dinspre Aiud, a avut loc un accident rutier în care au...

Închide